Orgasmus blbosti se rychle šíří. Zleva Vojtěch Filip, Tomio Okamura, Andrej Babiš, Miloš Zeman

Orgasmus blbosti se rychle šíří. Zleva Vojtěch Filip, Tomio Okamura, Andrej Babiš, Miloš Zeman Zdroj: Archív

Českou politiku drtí pandemie orgasmu blbosti: Překonávají se Zeman, Okamura i komunisti

Na české politické scéně se v minulých dnech odehrály věci, které překonaly i všechny předešlé vrcholy. Naši politici a státníci obohatili politické slovníky o termín vhodný spíš pro oblast medicíny – orgasmus blbosti. Jinak se totiž jejich vystoupení definovat nedají. Specialisté poukazovali na hrozící nebezpečí pandemie tohoto postižení již dřív, ale odpovědné orgány varování zlehčovaly. Nebezpečí orgasmu blbosti spočívá v tom, že u zasažených vytváří emoce srovnatelné s těmi, které jsou obvyklé u sexuálního orgasmu zdravého jedince – rozkoš, potěšení, závrať a sebeuspokojení. Problém je, že orgasmus blbosti je nebezpečně návykový a vyžaduje k vyvrcholení stále silnější dávky.

Symptomy pandemie orgasmu blbosti se ukázaly již dříve. V nejvyšší míře zasáhla pandemie představitele státu, jako by jejich vyvrcholení souviselo s jejich vrcholným postavením. A zdá se, že bude ještě hůř!

Tomio Okamura nařkl EU, že prosazuje do Česka dovoz zdravotně závadného masa z Ukrajiny bez možnosti kontroly! Informaci prý mu potvrdil ministr zemědělství Toman. Kolosální masakr českého obyvatelstva se odehrává tak, že lstiví Ukrajinci maso vyvezou nejdřív do Polska a odtud se dováží do ČR deklarované jako polské. Nezodpovězena zatím zůstává jen otázka, odkud se k nám dováží zdravotně závadné mozečky.

Při vystoupení nejvyšších představitelů naší země na setkání ke 100. výročí vzniku generálního štábu Armády ČR prokázala česká generalita vynikající bojovou připravenost a odvahu i schopnost čelit zkouškám nervů, morálky i psychické odolnosti. Motivační projevy hostů otevřel přinesený a do křesla přikurtovaný vrchní velitel ozbrojených sil Miloš Zeman, kypící zdravím. Účastníci sice tak byli ochuzeni o obvyklé naléhavé válení se po řečnickém pultu, přesto však se zájmem vyslechli – podle některých již počtvrté – stejnou řeč, kterou nedávno s úspěchem přednesl vrchní velitel na výstavě koček v DK Dukla Pardubice. Jeho nekompromisní koulení očima, nečekané zvraty hlavy a kývání trupu – připomínající obávaného starého Brůnu – provázely téměř nesrozumitelnou artikulaci a svět našich nepřátel se při projevu českého Alexandra Makedonského zachvěl obavami. Miloš Zeman díky své pověstné toleranci odpustil pitomcům z řad vojenských analytiků, že až nyní přijali jím dávno doporučovaný nákup dronů, a jen připomněl, aby nekupovali žádné hračky, ale plně bojeschopné drony. Měl přitom zřejmě na mysli roky 2002 až 2007, kdy se pod jeho vládou a poté vládou dalších velikánů z řad ČSSD – Vladimíra Špidly, Stanislava Grosse a Jiřího Paroubka – nakoupily z černých fondů na generálním štábu plně bojeschopné dýky z damascenské oceli vykládané drahokamy, soupravy luxusních per, alkohol, malotraktor, špičková horská kola, sjezdové lyže, fotoaparáty, notebooky, spodní prádlo s vyšitým znakem generálního štábu, jezdilo se i na dovolenou k moři a pořádaly se bojové opulentní večírky. Armáda nakupovala do výzbroje i plně bojeschopné pastelky, slabikáře, manikúru, hudební nástroje, plyšové medvědy, dámská trička či dětské kalendáře. To vše za desítky milionů korun! Ale kdo si to má pamatovat, když je problém si pamatovat, že se nám chce čůrat…

Zemanova máma neuměla bruslit

Naštěstí Obvodní soud pro Prahu 1 rozhodl, že (jakýkoliv) veřejný projev prezidenta není nesprávným úředním postupem. Tím se vyřešila kauza Peroutka, kterou si Miloš Zeman zavařil v lednu 2015, když ho na den obětí holocaustu uvedl jako příklad „fascinace intelektuálů naprosto zrůdným učením“, což měl dokládat neexistující článek Hitler je gentleman a výrok „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“, který Peroutka nikdy nevyřkl. Soud tedy má názor, že Zemanovy kecy nejsou nesprávný úřední postup, s čímž Zpětné zrcátko souhlasí, protože kecy jsou vždy jen kecy.

„Prezident republiky při svých projevech žádné právní normy stanovené pro výkon této veřejné funkce neporušil, a není tedy splněna jedna z podmínek stanovení odpovědnosti státu za škodu,“ sdělila soudkyně Iveta Nedozrálová. Odpovídá to formulaci v Ústavě ČR, kde se píše: „Prezident republiky není z výkonu své funkce odpovědný.“ Ani svéprávný, chce se dodat. Navíc jeho máma neuměla bruslit, tvrdí Zpětné zrcátko, které tuto informaci četlo v Tribuně vlevo dole.

Ale zdá se, že vše je na dobré cestě. Po nedávné návštěvě vojenské nemocnice, jejímž výsledkem byla zpráva, že prezident je řípa – tedy tak hodně zdráv – byl jmenovaný hospitalizován v ústavu na rekondičním pobytu. „Srdce bije jako zvon, plíce jsou čisté, jako bych nebyl kuřák, játra fungují, jako bych byl abstinent, ledviny jsou taky v pořádku a tak mohu pokračovat dál a dál,“ řekl prezident v TV Barrandov. Následně uvedl, že v nemocnici dostane infuze. Za školní docházky Zpětného zrcátka se po projevech a chování, jaké předvádí prezident, volalo: Hoďte na něj síť!

Předseda Senátu Kubera prošel bez povšimnutí – a to je u našich státníků úspěch – snad až na to, že ho autor jeho projevu mohl upozornit, jak se čte jméno zakladatele československé armády a generálního štábu, Maurice Pellého. Tak příště… Horší je, že vyfoukl projev premiérovi a na to my v Agrofertu nejsme zvyklí! Šéf se však nenechal zaskočit, odhodil napsaný projev i falešnou skromnost a během 12 minut stačil seznámit generální štáb jmenovitě se všemi velikány světové politiky, které zná, kde všude byl, kam přišel první, kdo přišel po něm, koho zná i mimo politiku, kdo zná jeho, kde všude byl a kolikrát – třeba u Trumpa pětkrát – a komu co poradil. Proto je prý potřeba intenzivně zbrojit a revidovat smlouvu NATO. Na to ještě příští týden číhne.

Koncesionářské poplatky ničící životy důchodců

To, že komouši zvažují, že se po fiasku u Ústavního soudu obrátí kvůli církevním restitucím na Evropský soud pro lidská práva, jako informace stačí, aby byli spolu s prezidentem přijati do vojenské nemocnice hromadně na gastro oddělení a nechali si vyšetřit stolici, protože nemohou mít zdravý trus. Nasazení odznaku KSČM před vyšetřením na klopy by Zpětné zrcátko doporučovalo. U některých členů KSČM se tak upřesní, kde mají vepředu a kde vzadu.

Ve čtvrtek se v Poslanecké sněmovně opět neprojednaly, respektive neschválily Výroční zprávy České televize, folklór jejího vydírání. K neschválení zpráv znovu veřejně vyzval prezident Zeman, s ním souhlasí poslanci SPD a KSČM i neurčená část ANO. O cílech, morálce a politickém směřování svědčí už pouhý výčet jmen podporovatelů útoků na ty, které platí Soros, všechny ty reportéry havloidy a sluníčkáře, kteří by se měli podle pana prezidenta likvidovat. Ale Andrej Babiš je milosrdný a navrhuje jen zrušit koncesionářské poplatky – stejně jako Miloš Zeman – pro důchodce, zdravotně postižené, samoživitelky a další málo majetné skupiny. Bodejť, 135 korun, kdo to má platit? Jsou tu i další návrhy – zestátnění televize podle Václava Klause jr. s tím, že ředitele České televize bude jmenovat ministr kultury. A zdá se, že bude líp! Na jaře 2020 se má obměnit šest členů v Radě ČT. Luboš Xaver Veselý, obdivovaný ve skupinách sociálních sítí Aeronetu, Parlamentních listů a TV Barrandov, patří k velkým favoritům na členství. Nezapomeňme ani už na stávající – Ladislava Jakla či Vadima Petrova.

Kdo se přidá?

Výše uvedená přehlídka vystoupení, projevů a postojů českých státníků, politiků a celebrit, stojících na správné straně barikády budí podezření, zda se dotyční nechovají v souladu s teorií blízkou objevům profesorů Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka při Vyšetřování ztráty třídní knihy, kteří v podobné situace konstatovali: „Vždyť je to tady jeden vedle druhého samý debil nebo blbeček! Tak se podívejte do zasedacího pořádku: debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva blbečci vedle sebe.“

Naděje, že se orgasmus blbosti, následující po politické ejakulaci části uvedených, objevuje jen v některých případech, pohasíná při bližším pohledu. V té souvislosti bylo zjištěno, že voliči socanů, Miloše Zemana a anoisté dosahují tohoto orgasmu převážně již masturbací zvanou též samohana a komouši – jako prostitutky – ho mají v popisu práce. V případě dosud nezasažených občanů je docílení orgasmu blbosti těžší, ale dá se provést postupným ojebáním celé republiky, což se úspěšně odehrává. Jsme tedy součástí velkého gruppen swingers sexu blbosti a je jen na nás, chceme-li se přidat.

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík.