Masters of Rock 2023

Masters of Rock 2023 Zdroj: Lukáš Urbaník

Masters of Rock 2024: Program, vstupenky, line-up. Vše, co o festivalu potřebujete vědět

festival Masters of Rock slaví totiž letos významné jubileum – koná se 20. ročník. Do areálu likérky R. Jelínek se v půlce července sjedou kapely a fanoušci z celého světa. Na kulaté výročí se do Vizovic sjede 44 kapel a čeká vás to nejlepší z rockové a metalové scény. Můžete se těšit na interprety, jako je Bruce Dickinson, Electric Callboy, Annisokay nebo Avantasia.

Letos se Masters of Rock bude konat již tradičně v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích od 11. do 14. července.

Line-up Masters of Rock 2024

Letos je program Masters of Rock opravdu nabitý. Účast potvrdilo všech 44 interpretů. Můžete se těšit na to nejlepší, co žánr metalu a rocku nabízí. Vystoupí kapela Avastasia se svou metalovou operou, zpěvák skupiny Iron Maiden Bruce Dickinson, heavymetaloví Judas Priest, alternativní rocková kapela The Rasmus z Finska nebo deathmetalový gotický Moonspell.

Mezi účinkující dále patří: RAGE, Stratovarius, Soilwork, Delain, Sirenia, Die Happy, Annisokay, Serious Black, Unleash the Archers, Eleine, Monuments, Slope, Sky Eye, Cold Snap a spousta dalších!

Vstupenky na Masters of Rock 2024

Masters of Rock nabízí pouze čtyřdenní vstupenky. Zvýhodněné lístky festival nenabízí.

Typ vstupenkyCena
Na stání – 4 dny3 250 Kč
Tribuna Silver – 4 dny5 000 Kč
Tribuna Gold – 4 dny6 000 Kč
Tribuna Platinum – 4 dny10 000 Kč

 

Ubytování na Masters of Rock 2024

V průběhu celého festivalu je vedle areálu likérky plocha na stanování ZDARMA. To, na jakých pozemcích můžete stanovat, naleznete na mapě na oficiálních stránkách festivalu. Stanování na pozemcích, které na mapě označeny nejsou, je zakázáno.

Pokud by vám veřejné stanování nevyhovovalo, na stránkách festivalu naleznete seznam doporučených kempů a hotelů.

Doprava na Masters of Rock 2024

Do Vizovic se dostanete jakýmkoliv dopravním prostředkem naprosto bez problému. Organizátoři Masters of Rock doporučují aplikaci iDos na vyhledání nejlepšího spoje. Pokud se na festival dopravujete výhradně vlakem, festival připravil jízdní řád Otrokovice – Zlín – Vizovice a zpět. Festivalové speciály jsou vyznačeny žlutě. A abyste se náhodou ve Vizovicích neztratili, je pro vás připravena i mapa Vizovic společně s areálem festivalu.

Pokud na festival dorazíte autem, máte rovnou tři možnosti parkování. Doporučuje se oficiální parkoviště festivalu, které se nachází jen 500 m od areálu. Není ovšem hlídané.

Typ parkováníCena
Osobní vůz – 1 den200 Kč
Osobní vůz – celý festival600 Kč
Motocykl – 1 den200 Kč
Karavan – celý festival1 200 Kč

 

V případě, že byste raději nechali svůj vůz na hlídaném parkovišti, na stránkách festivalu najdete další možnosti parkování ve městě Vizovice.

O festivalu Masters of Rock

Masters of Rock je jedním z největších mezinárodních open air rockových festivalů v ČR. Pravidelně se od roku 2003 pořádá v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích. Již v roce 2007 měl přes 30 000 návštěvníků. Festival se soustředí převážně na zahraniční interprety a žánrově se můžete pokaždé těšit na všechna různé odvětví metalu a rocku. Mimo letní čtyřdenní událost pořádá Masters of Rock i zimní jednodenní festival ve městě Zlín, kde má i kavárnu Masters of Rock Café, ve které se pravidelně pořádají koncerty. Od roku 2016 je festival pravidelně vyprodaný, a to nejpozději měsíc před zahájením.

Více na oficiálních stránkách festivalu >>>