Vezmu si Z jako „Začal jsem třetí světovou válku."

Vezmu si Z jako „Začal jsem třetí světovou válku." Zdroj: TMBK

Internet společně s Putinem vzpomíná na Sovětský hlas.
Tenhle titulek o tom, že „běžní ukrajinci berou zbraně do ruky" se ukázal jako zlatý důl internetového humoru.
Hned několikrát.
A tenhle je náš nejoblíbenější.
Podle některých internetových tvůrců se Ukrajina nedočká takové podpory, jakou by si nejspíš zasloužila.
23
Fotogalerie

Smějeme se s ruskými invazními silami: Internet reaguje na válku na Ukrajině

Včera se Vladimir Putin rozvalil před kamerou a dovedl jednoho nebohého simultánního překladatele z České televize na hranici nervového zhroucení. A s ním pak i celý svět, protože poslal svou armádu zajistit, aby separatistické republiky na území Ukrajiny dostaly svou „nezávislost”. Ale jak se říká, když se dva perou pomocí automatických pušek, střel krátkého doletu a několika tankových divizí… internet se směje.

Dlouhá léta se u nás s oblibou tvrdilo, že Češi mají velice výjimečný smysl pro humor, protože si dokážeme dělat srandu ze všeho a kdykoli. Až v posledních letech se s nástupem internetu ukazuje, že to tak mají všechny národy, jenom se k nám za druhé světové holt nedoneslo tolik anglických nebo ukrajinských anekdot. A Heydrich byl nejspíš studený čumák. 

Jak jste si asi mohli všimnout, pokud jste se včera nezkalili na chalupě a neprobrali se teď, Rusko uznalo svrchovanost separatistických republik na Ukrajině a vyrazilo jim se svou armádou pomoct budovat mír. A co dělá internet, když se děje něco příšerného? Vtipkuje! Přinesli jsme vám naše zatím nejoblíbenější internetové reakce k situaci na Ukrajině. Něco je obecnější, něco se týka přímo včerejška, ale všechno je zábavné.