Policie jí přisuzuje něco mezi 20 a 400 vraždami. Nic ale netrvá věčně - Griseldu nakonec policie chytila a skončila na 19 let v chládku.
Griselda se svým milence Charlesem Cosbym
Všechny problémy řešila vraždou. Někdo jí dlužil? Zastřelila ho. Někomu dlužila ona? Zastřelila ho.
Říká se, že Griselda, později přezdívaná Kmotra nebo Kokainová královna Miami, měla první vraždu na svědomí už ve svých 11 letech.
Policie jí přisuzuje něco mezi 20 a 400 vraždami. Nic ale netrvá věčně - Griseldu nakonec policie chytila a skončila na 19 let v chládku.
18
Fotogalerie

Černé vdovy: Kokainová kmotra Griselda nutila muže k sexu, popravovala striptérky i manžele

Jedním z těch nejhorších drogových mafiánů Ameriky byla žena jménem Griselda Blanco. Mrňavá, oplácaná a časem pořádně ošklivá žena, do které by to jen tak někdo neřekl. Přesto za sebou měla tři manželství, dvě z nich skončila smrtí jejího muže. Smrtí, kterou měla na svědomí právě Griselda. Dalo by se říct, že nebýt drog a vražd, byla by skvělou podnikatelkou. Jenže bez drog a vražd by z ní asi žádná ani nebyla.

Říká se, že Griselda, později přezdívaná Kmotra nebo Kokainová královna Miami, měla první vraždu na svědomí už ve svých 11 letech. S partou unesli synáčka z bohaté rodiny, když jim rodiče nezaplatili výkupné, Griselda ho bez výčitek svědomí zastřelila. A od té doby vraždila pořád.

Rozjela obří byznys s pašováním lidí a později i s drogami a všechny problémy řešila vraždou. Někdo jí dlužil? Zastřelila ho. Někomu dlužila ona? Zastřelila ho. Vybila celé rodiny včetně dětí, jen aby nebyli svědci. A zabíjela za ty nejmenší prohřešky, o čemž by mohl vyprávět její první manžel, kdyby přežil jejich drobnou hádku. Po hloupé poznámce mu Griselda narvala revolver do úst a vystřelila. Otec jejích tří dětí byl na místě mrtev. Tedy údajně - oficiálně zemřel na cirhózu jater.

S druhým menželem Albertem Bravem, kterého jí představil paradoxně její první muž, se přestěhovala do Spojených států a stala se z ní drogová královna. Ani tentokrát jí ale manželský svazek nevydržel. Bravo ji patrně podváděl a okrádal, a to si Griselda nechtěla nechat líbit. Přijela do Kolumbie a na parkovišti před klubem, kde na ní měl manžel čekat, se rozjela střílečka jak z akčních filmů. Na konci leželo na parkovišti sedm mrtvol, mezi nimi i Bravo. Griselda unikla s ránou na břiše od samopalu.

S třetím manželem se odstěhovala do Miami, kde začala její nejúspěšnější část života. Každý měsíc točila v kokainu miliony, zabíjela lidi pro zábavu o čemž svědčí i fakt, že kancelář koronera si musela od fastfoodu Burger King zapůjčit chladící vůz na všechna těla.

Traduje se, že si Griselda najímala prostitutky na orgie a pak se bavila jejich popravováním. Mužům zase držela pistoli u hlavy a nutila je k sexu. Policie jí přisuzuje něco mezi 20 a 400 vraždami. Nic ale netrvá věčně - Griseldu nakonec policie chytila a skončila na 19 let v chládku. Po osmi letech na svobodě v Bogotě ji zastřelili, když nakupovala u řezníka.