Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: Profimedia

Voliči SPD umírají na následky odznáčků SPD. Musíme na ně uvést varování, aby se neužívaly vnitřně, tvrdí Okamura

Poměrně neobvyklý problém musí v těchto dnech řešit SPD, respektive Tomio Okamura. Odznáčky mohou být pro sympatizanty strany nebezpečné.

Ukázalo se totiž, že voliči SPD zacházejí s odznáčky neobezřetně, a je možné, že vůbec netuší, jak se odznáčky používají. Stalo se tak, že několik sympatizantů si připnulo odznáčky na holou hruď, načež krváceli. Jiní se odznáčky pokusili vypít.

Dost často se lidé pokouší použít odznáčky SPD jako peníze a snaží se je nastrkat do hracích automatů. Tím samozřejmě nejen že neuvedou automat do chodu, ale v mnoha případech daný hrací automat zničí. Zničením hracího automatu automaticky pro mnohé sympatizanty SPD končí možnost na jakýkoliv výdělek, a tak často končí na ulici bez peněz a prostředků.

„Vím o tom. Je to veliký problém. Podcenili jsme to. Podle všeho je nutné vydat k odznáčkům manuál, jak se mají správně použít. Nemůžeme si dovolit přijít o další voliče. Jenom minulý týden zahynulo na Zlínsku dvacet našich voličů, kteří odznáčky snědli. To se nemělo stát. Takhle jsem to nezamýšlel. Odznáčky mají lidem přinášet radost. Mají se s nimi chlubit, sbírat je, vyměňovat si je mezi sebou, smát se nad nimi a pít u nich limonádu. Odznáčky nemají zabíjet,“ tesknil Tomio Okamura, kterého situace kolem odznáčků SPD více než trápí.

„Je velmi nebezpečné, aby tito lidé vlastnili cokoliv ostrého,“ vysvětloval odborník na bezpečnost Antonín Sláma, který tím myslel zřejmě onen zavírací špendlík na odznáčku. Onen špendlík je bezesporu největším zabijákem. Ačkoli jsou hlášeny případy, kdy se několik občanů pořezalo o zaoblenou hranu samotného odznáčku, samotný špendlík je mnohem nebezpečnější.

„Ti lidé vůbec netuší, že si špendlík z odznáčku nemají zapíchávat do těla. Výrobek přichází bez návodu, a tak může být pro své uživatele nebezpečný. Jak mají ti lidé vědět, že se odznáček nemá strkat do elektrické zásuvky? Že se nemá jíst? Že se nemá šňupat? Tady naprosto selhala prozřetelnost a SPD neskutečně celou situaci podcenila,“ nepřímo obvinil Antonín Sláma SPD z nedbalosti.

„Můj muž se zadusil odznáčkem SPD ve spaní, ale já budu pana Okamuru volit dát. To se může stát, že se člověk zadusí odznáčkem SPD ve spaní. Dokonce se to stává často. Na Facebooku je celá skupina s názvem: „Vdovy, jejichž muži se zadusili ve spánku odznáčkem SPD.“ Je nás tam hodně a vzájemně se podporujeme. V žádném případě neviníme pana Okamuru. My ho budeme volit i nadále. On zastaví islám a Evropskou unii. Nikdo jiný to nedokáže. Pár mužů udušených odznáčky SPD je jen malá oběť,“ zamáčkla vlasteneckou slzu paní Jaromíra, jedna z mnoha pozůstalých, které odznáčky SPD připravily o milovanou osobu.

„K odznáčkům s okamžitou platností budeme dávat i návod k použití. Krveprolití musí přestat. My našim voličům nasloucháme, a když slyšíme, jak se dusí našimi odznáčky, přispěcháme a vysvětlíme jim, že odznáčky se nepapají,“ uzavřel celou aféru Tomio Okamura, který věří, že manuálem se podaří zachránit spoustu lidských životů.

Vypadá to, že krize je zažehnána a sympatizanti SPD dostanou poučení, jak s odznáčky zacházet. Nakonec všechno dobře dopadlo. Ostatně jako vždycky.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou ale je, že v důsledku klimatických změn může celosvětově vzrůst cena piva.