Prezident Miloš Zeman (vlevo) a televizní šéf a moderátor Jaromír Soukup - ilustrační snímek

Prezident Miloš Zeman (vlevo) a televizní šéf a moderátor Jaromír Soukup - ilustrační snímek Zdroj: Reprofoto TV Barrandov

Miloš Zeman udělí státní vyznamenání Jaromíru Soukupovi za mimořádný přínos pro moderování

Celou společností ještě rezonuje skutečnost, že Miloš Zeman hodlá udělit státní vyznamenání Michalu Davidovi, a hned tu je další nominovaný, který může vzbuzovat rozpaky.

Majitel TV Barrandov a nejvytíženější český moderátor Jaromír Soukup se tak připojí po bok uměleckých a profesních velikánů, jako je Zdeněk Troška nebo Daniel Hůlka.

„Je to pro mě veliká čest. Už jsem v to ani nedoufal. Jsem rád, že si pan prezident všimnul mého velkého nasazení a toho, že dělám Českou republiku lepším místem,“ prozradil Jaromír Soukup během natáčení svého nového pořadu „Intimnosti Jaromíra Soukupa“, ve kterém představuje divákům své spodní prádlo a občas přičichne k cizímu spodnímu prádlu.

Stejně jako u Michala Davida, i vyznamenání Jaromíra Soukupa rozděluje společnost. Jedni mu to přejí a tvrdí, že už bylo načase, druzí za tím vidí podbízení ze strany Miloše Zemana a pochybují o moderátorských kvalitách Jaromíra Soukupa.

„Je to čistá závist. Nic jiného. Jaromír Soukup je profesionál a skvělý moderátor. Minulý rok na mistroství Evropy v moderování obsadil páté místo, takže nemusí nikomu nic dokazovat,“ vysvětloval Miloš Zeman v pořadu „Týden s prezidentem a Jaromírem Soukupem“, který moderuje Jaromír Soukup.

„Je potřeba zohlednit to, že pan Soukup přináší radost spoustě lidem. A to je hlavní. Ta radost. Za tu radost ho s radostí ocením,“ usmál se lišácky Miloš Zeman a s vědomím, že udělal šprýmovní slovní hříčku, se mu nadšením chvělo hudradlo.

Prezident Miloš Zeman si z kritiky samozřejmě nic nedělá a tvrdí, že udílení státních vyznamenání je čistě v rukou prezidenta republiky, a pokud se někomu nelíbí, komu státní vyznamenání předává, tak ať se stane prezidentem a předává si vyznamenání, komu chce.

„Pan Soukup je hodný člověk. Je to skvělý moderátor a vyznamenání si zaslouží. My mu fandíme. Ostatně fandíme i panu prezidentovi Miloši Zemanovi. Je to náš největší žijící Čech a chrání celou naši republiku,“ tvrdila paní Eva, která byla ve skutečnosti Jiří Ovčáček v převleku za ženu, protože on tohle dělá. Převléká se za náhodné lidi, vyhledává reportéry a posléze jim jako člověk z lidu vychvaluje rozhodnutí Miloše Zemana.

Skutečný seznam vyznamenaných najdete ZDE >>>

Těžko říci, zda je Jaromír Soukup natolik kvalitní a zasloužilý moderátor, že je hoden státního vyznamenání. Pravděpodobně ne. Nicméně nějakou cenu za mimořádný přínos pro moderování si jistě zaslouží. Jaký jiný moderátor je v takovém zápřahu jako on? Jen se podívejte, co všechno musí odmoderovat:

- Takhle tu žijeme

- Jaromír Soukup LIVE

- Týden podle Jaromíra Soukupa

- Duel Jaromíra Soukupa

- Kauzy Jaromíra Soukupa

- Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa

- Kde je konec kauz z Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa

- Aréna Jaromíra Soukupa

- Instinkty Jaromíra Soukupa

- Týden s prezidentem

- Intimnosti Jaromíra Soukupa

- Snídaně Jaromíra Soukupa

- Svačina Jaromíra Soukupa

- Jaromír Soukup uvádí Jaromíra Soukupa

A to se ještě připravuje Receptář Jaromíra Soukupa a Tvoje tvář je Jaromír Soukup. Ten člověk je opravdový profesionál a už za ten neuvěřitelný počet odmoderovaných pořadů si jistě od Zemana nějaký ten metál zaslouží.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou naproti tomu jsou výsledky víkendových voleb do Senátu.