TMBK: Andrej Babiš zdárně podstoupil operaci a nechal si změnit pigment

TMBK: Andrej Babiš zdárně podstoupil operaci a nechal si změnit pigment Zdroj: TMBK

TMBK
TMBK
TMBK
TMBK
TMBK
8
Fotogalerie

Babiš vyřešil sucho a podstoupil změnu pigmentu. Nyní se musí potýkat s úskalím rasové nerovnoprávnosti

Po sérii náhledů do neanglofonního světa Alenky Schillerové se náš grafik TMBK v uplynulém týdnu opět vrátil k eskapádám premiéra Andreje Babiše. O tom, že Babiš osobně vyřeší problém se suchem v ČR, samozřejmě nikdo nepochyboval. Že si ovšem nechá provést operaci ke změně pigmentu, aby mohl hrát ublíženého v kauze Black Lives Matter, už dokázali odhadnout jen ti, co ho znají nejlépe. Podívejte se na nejlepší koláže našeho grafika s přezdívkou TMBK v galerii.

Alena Schillerová samozřejmě také dostala trochu svého prostoru. Když se raubíři v Poslanecké sněmovně rozhodli přenastavit Alence telefon na anglické ovládání, propukla v usedavý pláč. Prezident Zeman minulý týden obdržel tajemné psaní od Eona Muska, které si mylně vyložil jako pozvánku k letu do vesmíru. Skuteční kosmonauti na palubě Crew dragon mezitím objevili záhadný úkaz v geografii střední Evropy a dodnes pracují na jeho rozluštění. Koronavirus na druhou stranu již dnes nikoho nezajímá a virus samotný prochází těžkými depresemi, pramenícími nejspíše z akutního syndromu vymoření.

Tomáš Břínek alias TMBK je grafik a autor satirických koláží, které vyrábí především pro sociální sítě časopisu Reflex. Nyní výběr toho nejlepšího najdete i na našem webu a ve fotogalerii výše. Jak sám TMBK říká, humor je jako Sovětský svaz – nemá hranice. Jeho satira se tedy dotýká naprosto všech a všeho. Nebere si servítky a s rychlostí blesku chrlí obrazové koláže napříč politickým i kulturním spektrem.

Další koláže od grafika TMBK si můžete prohlédnout ZDE >>>