TMBK VS. sprostá Schillerová

TMBK VS. sprostá Schillerová Zdroj: TMBK

TMBK VS. sprostá Schillerová
TMBK VS. sprostá Schillerová
TMBK VS. uzavřená Praha
TMBK VS. otevření hospod
TMBK VS.uzavřená Praha
12
Fotogalerie

Nas*aná Schillerová, smutný Musk a Ortel hledající kytariSStu. Tak viděl uplynulý týden TMBK

Stejně jako minulý týden, i tentokrát hrála prim Alena Schillerová. Jenže zatímco před časem excelovala svým „útěkem po anglicku“, nyní se pokusila promluvit v češtině. A podepsalo se na ní, že tráví hodně času s Andrejem Babišem, který pro nějaké to sprosté slůvko nechodí daleko. Z ministryně financí se proto také stal patřičný kanál. Podívejte se na nejlepší koláže našeho grafika s přezdívkou TMBK v galerii.

Kromě Schillerové se v kolážích objevila i částečná uzavírka pražského Smetanova nábřeží, šikanovaný ministr Vojtěch či Tomáš Ortel hledající kytaristu, který se narodil v roce 1988. Ze zahraničních témat pak dostal prostor Elon Musk a smutek z nevydařeného startu rakety Falcon Heavy s lodí Crew Dragon.

Tomáš Břínek alias TMBK je grafik a autor satirických koláží, které vyrábí především pro sociální sítě časopisu Reflex. Nyní výběr toho nejlepšího najdete i na našem webu a ve fotogalerii výše. Jak sám TMBK říká, humor je jako Sovětský svaz – nemá hranice. Jeho satira se tedy dotýká naprosto všech a všeho. Nebere si servítky a s rychlostí blesku chrlí obrazové koláže napříč politickým i kulturním spektrem.

Další koláže od grafika TMBK si můžete prohlédnout ZDE >>>