Internetový adresář Reflexu č. 52/53

Sedněte k počítači a zahrajte si jednu retrohru se Santa Clausem. ...tahle flashovka se jmenuje „ekonomové“, ale mohla by se stejně dobře jmenovat „šéfredaktoři“¨. Dejte si pozor, protože zlí sněhuláci přicházejí. Podívejte se, co všechno jsou lidé schopni udělat, když nuda v kanceláři překročí únosnou míru.

K vánocům patří retro a sentiment. Proč jinak by se tolik lidí dívalo v televizi po třicáté na Mrazíka a po šestadvacáté na Princeznu se zlatou hvězdou? A co dělat, když už retrofilmů v televizi máte plné zuby? Sedněte kpočítači a zahrajte si jednu retrohru se Santa Clausem.


http://www.projectsanta.com/



Tahle flashovka se jmenuje „ekonomové“, ale mohla by se stejně dobře jmenovat například „šéfredaktoři“. Přece v každé profesi jsou chlápci, kteří s očima na stopkách sledují grafy. A buď se tetelí štěstím, nebo chvějí strachy …


http://www.andyfoulds.co.uk/amusement/economists.htm



Taky jste si mysleli, že sněhuláci jsou takoví dobrosrdeční bambulové? Chyba lávky. Dejte si pozor, protože zlí sněhuláci přicházejí. A platí na ně jen ohnivé koule.


http://smalloranges.com/crassmas/



Kancelářský humor paří k trvalkám už od samých internetových počátků (pamatujete na slavný klip, ve kterém zaměstnanec rozfláká nejdřív klávesnici a pak celý počítač?). Má to své opodstatnění, protože v kancelářích tráví lidé víc času než kdekoliv jinde kromě postele (možná proto je další trvalkou pornografie, ale to sem netahejme). Podívejte se, co všechno jsou lidé schopni udělat, když nuda v kanceláři překročí únosnou míru.


http://www.officeolympics.net/