Archív

Archív Zdroj: BLESK

Deset tisíc od Johna pro JXD

Další díl šikanování Radka Johna je dnes na téma jeho licoměrných prohlášení a pěkňouškovských návrhů, jimiž se předvádí před voličkami jako slušňák.

 

Ve středu navrhl Radek John, aby byli politici za své sprosté výroky pokutováni, a to částkou pěti tisíc korun za jednu sprosťárnu. Je sice pravda, že pro zachování demokracie musí být politici ve sněmovně imunní za cokoliv, co řeknou — ale co bychom (podle Radka) ve jménu slušnosti neudělali!

 

Jde o další do nebe volající chucpe licoměrnost, kterými jsou ostatně jeho vystoupení lemována jak kančí stezka bobky. Stran slušnosti by si měl John zamést před vlastním prahem, protože on sám je jedním z vyhlášených sprosťáků v politice. V pořadu „Hyde park“ České televize pár dní před volbami o mně sdělil, že jsem „šílenec se zločineckým myšlením“. Což jsou sprosťárny jak vyšité — a hned dvě.

 

Spojil jsem se ještě týž večer, co se svým bojem za slušnost v politice John přišel, s tiskovým odborem Věcí veřejných a chtěl vědět, kdy a kam si mohu přijít pro deset tisíc — pokutu od Radka za dvě sprosťárny na mou adresu. Zatím neodpověděli, ale jak se ozvou, dám vědět, jak se stavějí k realizaci svých vlastních návrhů. A protože je to strana slušňáků, tak věřím, že mi rádi zaplatí.

 

Aktualizováno – odpověď Radka Johna:

„Nejde o urážku, ale o hodnocení činnosti JXD; pokuty se vztahují na urážky v Parlamentu. Za tento projev by pokuta rozhodně nebyla. Pokud ale JXD touží po vybírání pokut od poslanců, nechť kandiduje do Parlamentu. Jestli ale za VV, nebo za jinou stranu, to už musí zvážit sám. RJ“