Komentáře

Zpět na článek

Deset tisíc od Johna pro JXD

22 komentářů

misugee
7. července 2010 • 13:53
Ve chvíli, kdy jsem přečetla článek, tak jsem se velmi pobavila. Taktéž jsem se pobavila, když jsem četla odpověď na něj . Je to jen diskuze dvou inteligentních lidí s jiným názorem a s účelem čtenáře pobavit )

Věřím, že se teď baví zase oni, nad některými vašimi reakcemi
bludvik
28. června 2010 • 10:43
Milí voliči, zvolili jste si slovník a bohužel i myšlení televize Nova, proč se tedy teď divíte. Radek John je to, co je. Mizerný novinář bulvárního ražení a absolutní populista. Keď ste si ho upiekli .... )
tritecky
27. června 2010 • 21:54
že jediná věc, kterou Jiří nepovažuje za urážku a sprosťárnu, jsou ódy na dokonalost Reflexu a vyjadřování obdivu vůči jeho osobě. Vlastně bychom mu měli platit my všichni. :-/
foxx
26. června 2010 • 06:47
Každý z nás si tu a tam slovně uleví. Pravdou je, že vrcholní politici by si měli uvědomit, že jsou odrazem národa. Do našieho slovního vyjádření sprosťárny patří jako voda. Nevím jestli je na místě pokutovat poslance za používání sprostých slov na veřejnosti, ale na druhou stranu to záleží na každém jedinci a jeho inteligenci jako mluvu používá.Volič si udělá doufám obrázek sám.
Viz pan Jandák by v tomto případě přišel o veškeré výhody ( a ty rozhodně nejsou malé) , které dostávají. U něj co slovo, to perla. Ovšem aby jsme mu nekřivdili, takových je tam víc.
placirkabodlo
26. června 2010 • 12:29
tady prece nejde o nejakeho toho k.okota, c.uraka,p.icuse, ale ze kdyz o nekom john rekne ze je silenec se zlocineckym myslenim, tak bych chtel, a ted konkretne u j.x.d slyset proc. ten porad, kde to john rikal jsem nevidel. dejme tomu, ze je silenec, to o mozartovi rikali podprumerni taky, ale co je to zlocinecke mysleni u j.x.d? tady uvedena odpoved johna me jen utvrzuje v tom, ze to je to papalasky populisticky demagogicky medialni srac paroubkovskeho typu.
kkk999
30. června 2010 • 23:44
Kdyby pan Doležal nebyl novinář, už by dávno seděl na Pankráci za šíření a propagaci drog, dle §287 trestního zákona. Divím se, že jeho výšplechty mu Policie ČR a dozorový státní zástupce tolerují, on je prvním viníkem toho, že spousta mladých lidí se dostává do kontaktu s ilegálními drogami a propadá jim. Plně souhlasím s p. Johnem a pokud řekl, že pan Doležal je šílenec se zločineckým myšlením, má naprostou pravdu a doufám, že z pozice ministra vnitra tuto lidskou trosku (Doležala) už konečně umlčí jednou provždy.
hd22
25. června 2010 • 22:38
dokonce mám dojem, jako by se křečovitě snažil v Reflexu udržet. Tento článek je naprosto mimo mísu. Myslím, že u autora jako JXD je článek značně pod úroveň, minimálně už tím, že Johnovy nývrhy se týkají poslanců, což JXD asi hned tak nebude. I když - v Itálii se kdysi dostala do parlamentu Ciciolina....
placirkabodlo
26. června 2010 • 12:18
takze na sebe poslanci sprosti byt nesmi, ale na "obycejne lidi" (tzn. neposlance, nemagistratniky, nekmotry apod.) sprosti byt muzou? (haha papalas) v te italii se tam treba taky dostal duce, ze. taky zacal delat "poradek" se svymi svazky.
myslim, ze mimo misu sedis ty, a jak nekdo uz tady napsal, john bude asi pokrytecka
johnny86
25. června 2010 • 14:21
Nějak jsem nepochopil, co se JXD zdá na slovech „šílenec se zločineckým myšlením“ sprostého. Trošku mimo mísu. Pana Johna též nemusím, ale zase buďme soudní.
pavel1943
25. června 2010 • 10:44
Jiří zase máte pravdu,velice prosím naučte pana Holce slušnosti,nebo je to opravdu vůl?