Za zrušení trestu smrti začaly kvůli ní protestovat davy lidí. O prominutí trestu žádal mimo jiné i papež Jan Pavel II. ale i bratr její oběti Deborah.

Za zrušení trestu smrti začaly kvůli ní protestovat davy lidí. O prominutí trestu žádal mimo jiné i papež Jan Pavel II. ale i bratr její oběti Deborah. Zdroj: Mall TV

Když Karlu popravovali smrtící injekcí, smála se a pobrukovala si.
Když Karlu popravovali smrtící injekcí, smála se a pobrukovala si.
Poslední pokus o zvrácení trestu těsně před její popravou v roce 1998 zamítl tehdejší texaský guvernér George W. Bush, pozdější americký prezident.
Za zrušení trestu smrti začaly kvůli ní protestovat davy lidí.
Za zrušení trestu smrti začaly kvůli ní protestovat davy lidí.
15
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Karla vyvrcholila, když ubíjela oběti krumpáčem! Při vlastní popravě se smála

Karla Faye Tucker - vražedkyně, která o sobě tvrdila, že při každé ráně krumpáčem do oběti, cítila malý orgasmus a také žena, která inspirovala stovky lidí k demonstracím proti trestu smrti. Dokonce i šéf popravčí části věznice se stal jeho velkým odpůrcem. Jak se ale s krásné dívky stala zrůda, která zabila nevinnou ženu exrémně brutálním způsobem?

Karla nevyrůstala v idylickém prostředí, a tak se asi není čemu divit, že v 8 letech začala kouřit cigarety, v 10 marihuanu a o dva roky později začala pít alkohol a žít vlastní sexuální život. K tomu všemu ji její vlastní matka nutila k prostituci. S matkou začala jezdit jako groupie s hudebními kapelami a později se sama přidala k motorkářkým gangům.

 

V 21 začala randit s Dannym Garrettem. Totálně zdrogovaní po víkendu v rauši vrazili do domu jejich známého Jerryho Lynn Deana, kde chtěli ukrást motorku. Místo toho ale Danny Jerryho několikrát praštil do hlavy kladivem. Karlu štvalo, jak umírající chroptí a tak popadla krumpáč a Jerryho dorazila několika ranami. Těsně před odchodem ale zmerčila, že se pod postelí skrývá i žena jménem Deborah. Vytáhla ji ven a ubila krumpáčem. Při každé ráně prý cítila orgasmus.

Po pěti týdnech policie vrahy dopadla a soud se s nimi nemazlil - oba dostali trest smrti. Karla se po více jak 130 letech stala první ženou, která měla být v Texasu popravena. Začala ale bojovat za svobodu - žádala obnovu procesu a argumentovala tím, že byla pod vlivem drog. Navíc jakoby se zcela změnila - stala se z ní zarytá křesťanka, dokonce si za mřížemi vzala místního pastora!

Za zrušení trestu smrti začaly kvůli ní protestovat davy lidí. O prominutí trestu žádal mimo jiné i papež Jan Pavel II. ale i bratr její oběti Deborah. Marně. Poslední pokus o zvrácení trestu těsně před její popravou v roce 1998 zamítl tehdejší texaský guvernér George W. Bush, pozdější americký prezident. Když Karlu popravovali smrtící injekcí, smála se a pobrukovala si.