Když jí sdělili, že jí budou muset oholit dlouhé vlasy, Toni se poprvé od vraždy rozplakala.
Zprvu jen její zákazník, později láska jejího života - zápasník Claude Henry
Přepadli nevinného řidiče, kterému ukradli vůz a jeho samotného Toni popravila uprostřed pole kulkou mezi oči.
Stala se jedinou ženou popravenou na elektrickém křesle ve státe Louisiana.
Toni nakonec zatkli a i s komplicem postavil před soud. Oba dostali trest smrti.
18
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Toni zabíjela pro lásku k manželovi. Před popravou oplakala své vlasy, oběti jí líto nebylo

Láska dělá z lidí občas bestie. Toni Jo Henry byla svému manželovi natolik oddaná, že pro něj byla ochotná zabíjet. Místo aby ho ale vysvobodila z vězení, dostala se do něj sama. A nejen tam - její cesta skončila na elektrickém křesle. Před popravou veřejnosti přesně dokázala, jak zrůdná doopravdu je - oholení vlasů oplakala, svou nevinnou oběť ale ne. Muži, kterého bezdůvodně zastřelila neprokázala ani špetku lítosti.

Toni přišla kvůli tuberkulóze už v šesti letech o maminku. Aby se rodina uživila, musela i ona jako dítě pracovat - z továrny na těstoviny ji ale vyhodili, právě kvůli tuberkulóze v rodině. Za ztrátu práce ji otec zbil, a tak utekla z domova a začala se živit prostitucí. K tomu se brzy přidala závislost na alkoholu a kokainu.

Z té jí dostal až její zprvu zákazník, později láska jejího života - zápasník Claude Henry. Na týden se s ní zavřel do hotelového pokoje a udělal jí tak hodně drsnou odvykačku. Ani ne po roce se pár vzal, na svatební cestě v Kalifornii ale došlo k tragédii.

Claude při rvačce v baru nechtěně zabil protivníka a od soudu nakonec odešel s drsným trestem 50 let ve vězení! Toni na místě slíbila, že ho dostane ven a okamžitě začala spřádat plány, jak na to. Spojila se s kriminálníkem, který jí měl pomoci. Nejprve vykradli celou řadu obchodů, aby získali zbraně a peníze. Pak ale zašli příliš daleko...

Přepadli nevinného řidiče, kterému ukradli vůz a jeho samotného Toni popravila uprostřed pole kulkou mezi oči. Její chladnokrevnosti se zalekl i její komplic a opustil ji. Toni nakonec zatkli a i s komplicem postavil před soud. Oba dostali trest smrti. Toni milý Claude později utekl z vězení, aby se se svou láskou mohl ještě setkat, ale byl dopaden.

Místo provazu ale Toni čekalo elektrické křeslo - tou dobou se totiž změnil způsob vykonání popravy. Když jí sdělili, že jí budou muset oholit dlouhé vlasy, Toni se poprvé od vraždy rozplakala. Své kštici tak projevila víc lítosti než zastřelenému muži. Stala se jedinou ženou popravenou na elektrickém křesle ve státě Louisiana.