Putin na tříkolce Harley Davidson.

Putin na tříkolce Harley Davidson. Zdroj: Reuters

Čeští sympatizanti kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctili 8. srpna 2020 dnes na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války.
Čeští sympatizanti kontroverzního ruského motorkářského klubu Noční vlci uctili 8. srpna 2020 dnes na Olšanských hřbitovech v Praze památku sovětských vojáků padlých za druhé světové války.
Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.
Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.
Prezident Putin na projížďce s Nočními vlky.
21
Fotogalerie

Noční vlci svou spanilou jízdu ani letos nevynechají. Vyjedou z Moskvy na koloběžkách do Minsku a zpět

Ruský nacionalistický motorkářský gang, který má vazby na Putina, letos svou spanilou jízdu nevynechá. Potvrdil to předseda Nočních Vlků Ivan Kokotin.

„Letos více než jindy potřebuje lidstvo, potažmo Rusko, Noční vlky a jejich spanilou jízdu. Musíme podpořit mírovou vojenskou operaci na Ukrajině a vehnat krev do žil všem ruským patriotům. Bohužel však vzhledem k teroristickým a genocidním sankcím Západu na mírumilovné Rusko se potýkáme s několika nepříjemnostmi.

Tak například jsme pro letošek poupravili trasu. Již nepojedeme z Moskvy do Berlína, nýbrž do Minska za našimi bratry. Rovněž budeme muset lehce poupravit náš vozový park,“ tvrdí předseda Kokotin.

Od Ruska totiž dává ruce pryč většina západních firem, a to včetně například Harley-Davidson nebo na ně napojené firmy na výrobu součástek nebo náhradních dílů. Noční vlci tak nebudou mít pro svou spanilou jízdu dostatek funkčních motorek, které tak budou muset nahradit koloběžkami.

„Není to nic, co by nás nějak výrazně omezilo nebo nedej bože zastavilo. Noční vlci jsou hlavně o těch myšlenkách. Není jich mnoho a nejsou bůhví jaké, ale nějaké tam jsou. Teď už přesně nevím, jaké jsou naše myšlenky, protože jsem si je nezapsal, ale to nevadí. Prostě budeme hodně pít, budeme agresivní a seřežeme pár civilistů. Přesně podle naší filosofie.

Díky protilidským a ilegálním západním sankcím nebudeme mít k dispozici zřejmě naše obvyklé nabušené mašiny, což samozřejmě nevadí. Vyrazíme na koloběžkách po vytyčené trase a jako každý rok zastavíme na předem určených bodech, kde proběhne oblíbená hromadná masturbace nad fotografií našeho milovaného prezidenta, vůdce, otce i matičky zároveň a našeho přítele Vladimira Putina,“ usmíval se blaženě Kokotin, který jen stěží šálil erekci.

Odhodlání Nočních vlků je bezesporu veliké, a to i přes to, že ve hře je nakonec i varianta, že půjdou pěšky.

Rusko podle aktuálních údajů nemá dostatek koloběžek. Z tamního trhu se totiž stáhli vedle prodejců motorek i prodejci koloběžek a jízdních kol. Ani to by však podle všeho neměla být pro Noční vlky překážka.

„My jsme odhodlaní. Koloběžky nějaké máme a já věřím tomu, že nám ruští vlastenci případné chybějící kusy poskytnou. A když ne, vyrobíme si je sami. To nebude problém. Dvě kolečka a dvě prka a vyrážíme. Pěšky rozhodně nepůjdu, mám křečové žíly a na chůzi nejsem stavěný,“ odmítl možnost na pochod Nočních vlků do Minska Kokotin.

Aktuálně probíhají v řadách Nočních vlků přípravy na spanilou jízdu, kdy hlavním tématem je vyzdobit jednotlivé dopravní prostředky písmenem „Z“. Řeší se hlavně, kam na koloběžky se písmeno napíše vzhledem k poměrně malé ploše, a rovněž se v řadách Nočních vlků hledá někdo, kdo by uměl psát a to písmeno „Z“ by byl schopen napsat.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Útok Ruska na Ukrajinu je však smutnou skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>