Ruský prezident Vladimir Putin

Ruský prezident Vladimir Putin Zdroj: ČTK / AP / Alexander Zemlianichenko

Ruský prezident Vladimir Putin.
Ruský prezident Vladimir Putin.
Vladimir Putin
Vladimir Putin
Vladimir Putin
13
Fotogalerie

Mezinárodní liga mužů s malými penisy zrušila Putinovi členství a odebrala mu titul čestného předsedy

Ruský diktátor a válečný štváč Putin nezažívá nejlepší období. Obrátil proti sobě téměř celý svět a nikdo ho nemá rád. Tu největší ránu ale zažil v úterý v dopoledních hodinách, kdy mu Mezinárodní liga mužů s malými penisy zrušila členství a odebrala mu titul čestného předsedy.

„V souvislosti s aktuálním děním jsme uspořádali z pondělí na úterý ve Vídni valnou hromadu, kde jsme řešili členství Vladimira Putina v naší organizaci. Po velmi krátké diskusi se valná hromada jednomyslně shodla na tom, že Putinovi bude zrušeno členství a odebrán titul čestného předsedy. Mezinárodní liga mužů s malými penisy odmítá mít ve svých řadách novodobého Hitlera a nechceme, aby byl s naší organizací tento člověk jakkoliv spojován,“ vysvětlil předseda John Smallcock.

Putin, který je zakladatelem Mezinárodní ligy mužů s malými penisy a kterému byl v roce 2014 udělen titul čestného předsedy, je tak historicky prvním členem, kterému bylo členství v této organizaci zrušeno.

„My sdružujeme všechny muže s malými penisy napříč světem. Nejsme politické uskupení. My se snažíme vzájemně se podporovat a bojovat za práva mužů s malými penisy. V dnešní době to muži s malými penisy nemají lehké. Své o tom věděl i Putin, když v roce 2000 naši ligu založil a chvíli byl jejím předsedou. V roce 2008 se předsednictví vzdal, jelikož to bylo podle jeho slov časově náročné. Za jeho zásluhy v oblasti malých penisů mu byl o šest let později udělen čestný titul předsedy naší organizace, který měl spíše symbolický charakter. Putin se stal patronem mužů s malými penisy. Jeho aktuální, nezdráhám se říci, teroristické kroky se však absolutně neslučují s naším pohledem na svět. My odmítáme válku a agresi. Putin v našich řadách už nemá co dělat. Navíc je zde podezření, že Putin má sice malý penis, ale jinak je to obří kokot, takže i z tohoto pohledu je jeho členství v naší lize nepřijatelné,“ dodal ještě John Smallcock.

Rozhodnutí valné hromady o vyloučení Putina ze svých řad podpořily téměř všechny buňky ligy i na národní úrovni. Britská liga mužů s malými penisy – Short dick fellas krok valné hromady podpořila a navrhla a její předseda Bill Mack žádá, aby byly Putinovi i zpětně odebrány medaile z mistrovství světa v malých penisech.

„Mistrovství světa v malých penisech je svátkem všech mužů s malými penisy, kde se scházejí, vyměňují si zkušenosti a ve velmi přátelském duchu soutěží o to, čí penis je úplně ten nejmenší. Putin získal v předešlých šesti letech na mistrovství tři stříbrné a tři zlaté medaile. My žádáme, aby mu tyto medaile byly odebrány, protože ten člověk naprosto pošlapal ideály této mezinárodní akce,“ tvrdí předseda Bill Mack.

Aby toho nebylo málo, tak firma vyrábějící kondomy rozvázala s Putinem spolupráci na propagaci velikosti XXS, které jsou určeny pro chlapce ve věku do pěti let a pro Vladimira Putina. Firma rovněž stopla všechny dodávky svých kondomů velikosti XXS do Ruska.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale je, že se Putin snaží nastolit nový řád ve světě.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>