Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022)

Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022) Zdroj: Zbyněk Pecák

Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022)
Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022)
Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022)
Demonstrace proti pandemickému zákona na Malostranském náměstí (1. 2. 2022)
DEmonstrace proti pandemickému zákonu před poslaneckou sněmovnou
13
Fotogalerie

Žádné nemovitosti nebo bitcoiny. Lidé investují do spermatu neočkovaných mužů

Současný nebývalý růst inflace nutí stále více a více lidí k investicím, aby své peníze nenechávali ležet na účtu, a nebyly tak znehodnoceny inflací. Velkým hitem mezi investory se poslední týdny a měsíce stává sperma neočkovaných mužů.

„Sledujeme rostoucí trend v zájmu investorů o sperma neočkovaných mužů již několik týdnů. Vlivem navyšování úrokových sazeb se pro mnoho lidí stává hypotéka nedostupná a ti, kdo si ji mohou dovolit, raději volí jiné investiční řešení. Nemovitosti jsou passé.

Bitcoiny zažívají poměrně zásadní výkyvy v čase a akciovému trhu málokdo rozumí. Logicky tak přichází na řadu nové způsoby investic, které pochopí i laik a které nabízí stabilní zhodnocení v čase.

Sperma neočkovaných mužů tak splňuje přesně ta kritéria, která si běžný investor od své investice přeje. Tedy minimální riziko a vysoké zhodnocení,“ tvrdí investiční poradce Radim Zlákal, který považuje sperma neočkovaných mužů za rozumné řešení zhodnocení peněz.

„Když se podíváme na statistiky očkování, tak zde máme velmi vysoké procento očkovaných mužů. Jejich sperma je samozřejmě znehodnocené, protože obsahuje po očkování čipy, žiletky a jiná svinstva a to není dobře.

Pro zajištění budoucnosti lidstva potřebujeme zdravé sperma. Tím disponují logicky pouze muži, kteří si neprošli očkováním. Jejich sperma je tak to nejcennější, co máme. A když je něco nejcennější, je logické do toho investovat,“ tvrdí Aneta Bloumavá z nově založené investiční společnosti Cash to sperm and sperm to cash.

Podle ní zájem o sperma neočkovaných mužů každým týdnem roste, čímž se navyšuje i jeho hodnota.

Zájem o sperma neočkovaných mužů v populaci znatelně stoupá nejen u klasických investorů, ale i u běžných občanů, kteří nemají s investováním doposud žádné zkušenosti.

„Vím o tom. Nejsem očkovaný a v rozkroku mám proto zlatej důl. Od té doby, co investuju do svého spermatu, cítím, že mám větší finanční soběstačnost. S manželkou po večerech těžíme sperma, co to dá, a za týden jsem schopen naplnit celou zavařovací sklenici. Investice mám zatím uložené v ledničce, aby se mi nezkazily, a čekám, až se cena vyhoupne k tisíci dolarům za deci, a pak rychle prodávám,“ usmívá se spekulant se spermatem neočkovaných mužů pan Jánoš z Brna, který než se stal díky svému spermatu finančně nezávislým, pracoval jako ostraha v supermarketu.

Pan Jánoš není sám, kdo po večerech doma s vidinou finanční nezávislosti těží sperma neočkovaných mužů. Tisíce a tisíce mužů těží, kudy chodí, a sní o tom, co všechno si za své sperma jednou koupí.

„Až to všechno prodám, bude na barák i na luxusní dovolenou. Jen je škoda těch promarněných let, kdy jsem těžil zadarmo,“ posteskl si Bedřich Navrátil z Chomutova, který dříve než začal investovat do spermatu, živil se jako dlouhodobě nezaměstnaný.

Ačkoliv někteří odborníci na investice hovoří o tom, že sperma neočkovaných mužů je pouze veliká bublina, která musí jednou splasknout, protože poptávka po spermatu neočkovaných mužů je uměle vytvořená, většina investorů radí, že dokud ceny letí nahoru, určitě se vyplatí těžit a těžit.

Pokud jste doposud s investicí do spermatu neočkovaných mužů váhali, je nejvyšší čas všeho nechat, najít si klidné místečko, pustit si tematický film a začít těžit.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je opoziční zděšení v představenstvu hnutí ANO.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>