„Láska nezná mezí. Bez ohledu na věk či pohlaví,“ snaží se nás přesvědčit ve svých fotografiích fotograf Braden Summers. Podle něj představují média homosexuální páry zcela neobjektivně bez špetky romantiky či souznění. Proto se rozhodl zhotovit fotografie, kde světu ukáže opravdovou krásu  homosexuálního vztahu.

„Láska nezná mezí. Bez ohledu na věk či pohlaví,“ snaží se nás přesvědčit ve svých fotografiích fotograf Braden Summers. Podle něj představují média homosexuální páry zcela neobjektivně bez špetky romantiky či souznění. Proto se rozhodl zhotovit fotografie, kde světu ukáže opravdovou krásu homosexuálního vztahu. Zdroj: Brandon Summers/boredpanda.com

Češi stále váhají, zda by schválili homosexuálům sňatky a adopce z dětských domovů
homosexuálové
Podle průzkumu agentury Pew Research Center jsou k homosexuálům nejtolerantnější ve Španělsku, nejméně v Nigérii
Dokonce i Rusko ovládly barvy duhy
Rusko - homosexuálové
12
Fotogalerie

Mladý muž zemřel na útlocitnost, když si na internetu někdo dělal srandu z homosexuálů

V posledních několika letech přibývá úmrtí na útlocitnost. Drtivou většinou obětí útlocitnosti jsou takzvané „snowflakes“, respektive sněhové vločky. To jsou lidé, kteří si všechno berou až moc osobně, nemají smysl pro humor a všechno se jich děsně moc dotýká.

Poslední případ úmrtí na útlocitnost se odehrál v pondělí ve večerních hodinách na Brněnsku, kde mladý student gender studií dostal silný záchvat útlocitnosti, když si přečetl na internetu komentář anonymního muže, který si dělal srandu z homosexuálů. Mladý student posléze v nemocnici následkům záchvatu útlocitnosti bohužel podlehl. 

„Mohu potvrdit úmrtí mladého muže, který podlehl náhlému záchvatu útlocitnosti, když si na internetu přečetl komentář, respektive vtip na adresu homosexuálů. Jednalo se o vtip, kdy homosexuál vejde do hospody… (redakce vtip zná, ale záměrně ho neuvádíme, neboť nechceme způsobit u nějakého čtenáře záchvat útlocitnosti a případnou jeho smrt)

No a po tomhle vtipu dostal mladík záchvat a zemřel. Není to ojedinělý případ. Před měsícem se zase záchranáři marně pokoušeli oživit mladou ženu, která rovněž dostala záchvat útlocitnosti. Jednalo se o reakci na posměšný článek o feministkách a jejich knírcích,“ prozradil tiskový mluvčí brněnské policie, který připomíná, že úmrtí na útlocitnost v posledních několika letech dramaticky roste.

Video placeholde
Tomio Okamura v České televizi v roce 2010 propaguje katalog cestovní kanceláře zaměřený na homosexuály • Česká televize

„Bude to veliký problém hlavně do budoucna, neboť takzvaných sněhových vloček bude přibývat. Většinou se jedná o mladé, levicově zaměřené lidi, kteří nerozumí srandě a berou se děsně moc vážně. Bojují za nějakou myšlenku, ale na žádný boj připraveni nejsou. Žijí ve své bublině, ve které se cítí v bezpečí, a když nakouknou ven z bubliny do reálného světa, dostávají záchvaty úzkosti, hroutí se, navštěvují psychology anebo páchají sebevraždy.  Uvidíme, jestli epidemie koronaviru tyto sněhové vločky alespoň trochu zocelí, aby byly schopny si alespoň bez zhroucení zajít například nakoupit, ale to ukáže až čas,“ míní psycholog Martin Volný, který věří tomu, že sněhovým vločkám by prospěla válka nebo něco takového, aby přestaly řešit kraviny. 

Pokud budou úmrtí na útlocitnost i nadále přibývat, bude se muset společnost sněhovým vločkám přizpůsobit. Ono se tak vlastně děje již několik let, kdy společnost pod nátlakem politické korektnosti vyměnila zábavu za „hlavně se nikoho nedotknout“.

„Je to naprosto v pořádku. Musíme si uvědomit, že všichni mámě nějaké city a nemůžeme si dělat srandu z někoho jenom proto, že se rozhodl, že není ani muž, ani žena, ale pásovec. Myslí si Alena Novotný, která (který, které) se cítí být bezpohlavním eskymáckým nerostem. 

„Jestli se někde dočtu nějaký vtip na menšiny, rasy, sexuální orientaci nebo na to, že se někdo rozhodl být bezpohlavním eskymáckým nerostem, tak se zabiju,“ dodala (dodal, dodalo) Alena Novotný, která (který, které) je zosobněním označení sněhové vločky.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že homosexuální sňatky jsou v Česku v posledních dnech velmi diskutovaným tématem. Podívejte se, jak dopadla anketa mezi politiky.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>