Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Flickr

Tomio Okamura ve vysílání České televize v  roce 2013
Tomio Okamura jako Donald Trump
Demonstrace Tomia Okamury proti diktátu EU za účasti kapely Ortel a politiků Le Penové a Wilderse
Demonstrace Tomia Okamury proti diktátu EU za účasti kapely Ortel a politiků Le Penové a Wilderse
Demonstrace Tomia Okamury proti diktátu EU za účasti kapely Ortel a politiků Le Penové a Wilderse
9
Fotogalerie

Výbuch ve Vrběticích způsobili dva homosexuálové, kteří tam potají uzavřeli sňatek, tvrdí Okamura

Verzí ohledně výbuchu ve Vrběticích začíná přibývat geometrickou řadou. Zatímco všechno začalo oficiální verzí Babiše s Hamáčkem, že za výbuchem stojí ruská rozvědka, prezident Zeman po týdnu nabídl svou verzi, aby posléze ministryně spravedlnosti Benešová prozradila, že těch vyšetřovacích verzí je ještě víc. Vypadá to, že dneska má každý svou vlastní verzi toho, co se ve Vrběticích stalo. 

Této skutečnosti se zkušeně chopil Tomio Okamura, který za všech okolností drží prst na tepu doby a velmi pružně reaguje na celospolečenská témata. Jelikož se Okamurovi, potažmo SPD nelíbí verze s ruskými špiony, neboť silně vlastenecká SPD má k Rusku velmi blízko, protože Rusko nejsou imigranti, není to EU, a navíc Rusko slušně platí. Tím pádem Tomio Okamura přispěchal s vlastní vyšetřovací verzí toho, co se ve Vrběticích stalo. 

„Podle naší vyšetřovací verze vyhodili muniční sklad ve Vrběticích do vzduchu dva homosexuálové, kteří se na místě potají pokoušeli uzavřít sňatek a dost možná i adoptovat dítě,“ využil zkušeně Okamura pro svou verzi i aktuální téma sňatku homosexuálů.

„Vyšetřovací komise, kterou jsem pro tento účel složil výhradně ze členů SPD, takže nebyla nikým ovliněná, a proto jsou její výsledky naprosto objektivní, došla k závěru, že teplo, které vyzařovalo z dvou homosexuálů lačnících po sňatků a dítěti, bylo natolik intenzivní a masivní, že výbuch okolní munice byl nevyhnutelný.

Naše vyšetřovací komise neodhalila žádné zapojení ruských občanů, a proto tuto variantu rovnou vylučujeme. Z výsledků vyšetřování nám jasně vyplývá, že pro naši společnost, křesťanské hodnoty a klasickou rodinu není nebezpečí nějaké Rusko, nýbrž to jsou sňatky homosexuálů,“ tvrdí Tomio Okamura, který se odvolává na vyšetřovací tým SPD, který celou kauzu důkladně prošetřil. 

„Jo, byli tady nějaký lidi z SPD. Měli s sebou i sociální pracovníky, aby na ně dohlíželi. Nejdřív tady pod dohledem sociálních pracovníků vyrobili z korálků a mušliček náramky, pak si několik hodin v kolečku navzájem dělali paci paci, následně se učili asi dvě hodiny zavázat si tkaničky od bot a potom zase odjeli,“ přiblížil práci vyšetřovací komise přímo ve Vrběticích očitý svědek.

Zda s verzí vyšetřovacího týmu SPD pracují i oficiální vyšetřovatelé, anebo se jen jedná o zbožné přání Tomia Okamury, není jisté, nicméně je velmi pravděpodobné, že ne. 

To však nezabrání Okamurovi, aby na základě svého vlastního zcestného vyšetřování vyvodil patřičné důsledky a postavil homosexuály mimo zákon. Samozřejmě jen o tom hlasitě mluvit a psát na Facebook, protože přejít od slov k činům, to není nic pro Okamuru.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že pokud jde tedy o fake news, tak náš starý dobrý přítel Tomio Okamura je jejich králem. Bohužel pro nás všechny, paměť jeho voličů má délku očividně jepičí.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>