Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: Zbyněk Pecák

Místopředsedové Sněmovny Tomio Okamura a Vojtěch Filip (26. 2. 2021)
Pandemický zákon ve Sněmovně: Šéf SPD Tomio Okamura (18.2.2021)
Bitva o daňový balíček: Tomio Okamura (SPD) (22.12.2020)
Facebook pohrozil zrušením stránek hnutí Svoboda a přímá demokracie i jeho předsedy Tomia Okamury.
Za klub SPD vystoupili před jednáním Sněmovny šéf klubu Radim Fiala a také předseda hnutí Tomio Okamura (28. 4. 2020)
10
Fotogalerie

Tomio Okamura vyskočil z okna, když se ho v kanceláři pokusili adoptovat dva homosexuálové

Přední český Japonec a vytrvalý bojovník proti imigrantům, kteří tu nejsou (měli přijít, ale nepřišli) Tomio Okamura musel být ve čtvrtek v odpoledních hodinách hospitalizován v nemocnici poté, co si skokem z třetího patra ze své kanceláře způsobil několik zlomenin a odraženou ledvinu.

Celý incident se odehrál jen pár hodin poté, kdy Okamura v Poslanecké sněmovně v rámci prvního čtení zákona, který řeší sňatky stejnopohlavních párů, ve svém proslovu zmínil, že by raději vyskočil z okna, než aby ho adoptovali dva homosexuálové.

Dílem náhody se mu však stalo přesně to, co zmiňoval.

„Byl jsem ve své poslanecké kanceláři a zrovna rozdával takzvané bany na svém facebookovém profilu, když tu ke mně přišli neohlášeni dva muži. Už když jsem zahlédl, že se spolu drží za ruku, zpozorněl jsem, neboť mi bylo zcela jasné, že mi přišli zničit rodinné hodnoty. Smskou jsem proto ještě v rychlosti zkontroloval několik mých dvacetiletých milenek, zda jsou naše společné rodinné hodnoty stále ještě zachované, načež jsem byl oběma muži přerušen. Jeden z nich, který byl menší a zdál se submisivnější, tím pádem byl v jejich vztahu určitě takzvaný „přijímač“, mi na stůl položil nějaká adopční lejstra s tím, že by mě s partnerem rádi adoptovali." popsal celou situaci Tomio Okamura.

„Bylo to hrozné. Stal jsem se obětí pokusu o adopci za bílého dne, a to ve své vlastní kanceláři. Velmi mě to vyděsilo. Bál jsem se jako nikdy. Říkali mi, že se mi u nich bude líbit a že mi budou říkat Péťo a že mě zahrnou láskou a zaplatí vzdělání. Úplně se o mě pokoušely mdloby. Nebylo na výběr. Musel jsem chtě nechtě vyskočit z okna. Kdybych to neudělal, zcela reálně hrozilo, že bych byl adoptován dvěma homosexuály,“ vzkázal Tomio Okamura z nemocnice, kde se vedle fyzických zranění musí léčit hlavně z těch duševních. Z pokusu o adopci homosexuály má prý psychickou újmu a ještě na nemocničním lůžku se o něho musí starat psycholog. 

Zda dočasnou indispozici Tomia Okamury využijí imigranti a zaplaví naší zemi islámem, to ukáže až čas. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že v minulosti chtěl Okamura na homosexuálech vydělávat.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>