Prezident Miloš Zeman vystoupil s projevem k Vrběticím (25.4.2021)

Prezident Miloš Zeman vystoupil s projevem k Vrběticím (25.4.2021) Zdroj: Reprofoto CNN Prima News

Miloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku
Plakát Miloše Zemana z roku 2018
Prezident Miloš Zeman vystoupil s projevem k Vrběticím (25.4.2021)
Agenti ruské tajné jednotky 29155 podle úřadiů stojí nejen za otrávou bývalého špiona Skripala, ale i za výbuchem muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014.
Agenti ruské tajné jednotky 29155 podle úřadiů stojí nejen za otrávou bývalého špiona Skripala, ale i za výbuchem muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014.
8
Fotogalerie

Zeman se v televizi jmenoval velitelem policie, urazil moderátorku, snědl jí svačinu a pak se šel domů natáhnout

Prezident Miloš Zeman si šetřil vyjádření k výbuchu ve Vrběticích celý týden, během kterého bedlivě sledoval vývoj události a doufal, že se k útoku přihlásí Islámský stát. To se nakonec nestalo, takže pan prezident musel chtě nechtě přijít mimo jiné i s variantou, že je možné, že za útokem stojí Ruská federace, byť pro to samozřejmě nejsou důkazy a stejně tak mohl sklad ve Vrběticích explodovat sám od sebe díky nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Miloš Zeman nejprve promluvil k národu svým státnickým projevem, kde se mimo jiné prohlásil za velitele policie, načež plynule navázal na projev vystoupením v pořadu Partie Terezie Tománkové, kterou gentlemansky v průběhu rozhovoru počastoval několika dobře míněnými a takřka otcovskými urážkami. 

Ačkoliv je většina společnosti se způsobem a formou vystupování pana prezidenta za ta léta již smířená, podle některých členů štábu byl pan prezident tentokrát o trošku ostřejší než obvykle.

„Všichni víme, že pan prezident nemá moc rád novináře. Jeho urážení moderátorky během rozhovoru bylo očekáváné a obvyklé. Tentokrát byl však pan prezident rozparáděnější než jindy a po ukončení vysílání se chystal udělat paní moderátorce zářez (vytažení spodního prádla směrem nahoru, což vede k jeho zaříznutí mezi půlky – pozn. redakce).

Naštěstí není pan prezident tak mobilní jako paní moderátorka, která před ním bez problému unikla, byť se pan prezident dožadoval u své ochranky, aby byl k moderátorce odnesen,“ prozradil člen televizního štábu, který si nepřál být jmenován. 

Bez plánovaného zářezu tak pan prezident snědl paní moderátorce alespoň svačinu, což ho uspokojilo natolik, že ještě ve studiu na svém kolečkovém křesle usnul.

„Pan prezident svým projevem a následným rozhovorem sebral vítr z plachet všem těm nenávistným supům, kteří kolem něho krouží, čekají na jakékoliv zaváhání a rozdělují společnost. Pan prezident podle mého skromného názoru naprosto přesně vyjádřil postoj České republiky a společnosti k celé kauze a následně si popovídal s paní moderátorkou, kterou bavil svými vkusnými bonmoty. Po rozhovoru byl pan prezident znaven výkonem, pročež si na chvíli zdřímnul a následně byl vyzvednut ze studia vysokozdvižným vozíkem a přepraven domů takzvaně na dospání,“ doplnil tiskový mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček, který má tak kauzu Vrbětice za uzavřenou.

„O ukradené svačině nic nevím a bezesporu se jedná zase jen o nějakou cílenou provokaci prezidentových odpůrců. Pan prezident opravdu nemá zapotřebí krást nikomu svačiny, neboť ho krmíme dostatečně,“ odmítl Jiří Ovčáček pomluvu o kradení svačiny, přičemž se podrbal v oblasti hrudníku, neboť se mu začalo tvořit mléko, a následně se omluvil, že musí za prezidentem. Byl čas kojení.  

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že Miloš Zeman škodí zemi, které je prezidentem. 

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>