Okamura se chce adaptovat a Zeman s Benešovou si jedou svou dezinformační kampaň

Po skandální odhalení zapojení ruských agentů do výbuchu muničního skladu ve Vrběticích mobilizuje Evropská unie naše spojence ke společnému odvetnému kroku. Spojence však zjevně mobilizuje i Rusko... Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kdo převzal žezlo od našeho vlasteneckého prezidenta.

Dezinformační kampaň začal Miloš Zeman, když představil národu dvě verze vyšetřování podivného výbuchu. Což je přesně o jednu více, než s čím pracují všichni ostatní, ale tak od našeho prezidenta bychom asi nečekali ani nic jiného, než že se pokusí vyvolat pochyby o zapojení ruské rozvědky. A tak Rusko zřejmě muselo ještě přitlačit...

Prezidentova dobrá kamarádka z ministerstva spravedlnosti Maruška Benešová vzala Zemanovy dvě verze, a řekla si: “Nuda! Miloš už neni to co bejval!”, vytáhla pero a rozhodla se, že veřejnou debatu obohatí ještě o něco víc. Ano a nám se dokonce poctivou, reportérskou prací podařilo získat seznam alternativních verzí Vrbětického útoku, se kterým Marie Benešová přišla!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.