Vánoční obrázky Aleny Schillerové

Vánoční obrázky Aleny Schillerové Zdroj: Petra Röslerová

Když přijde návštěva
Stop klimaktériu
Sexy póza komunistické mlátičky Ondráčka
Smart Hřib
Monika Babišová je obdivovatelkou nespoutaného surrealistického artu.
16
Fotogalerie

Účtenkovka a Alena Schillerová: Když utratíš (lidem) všechny peníze na dárky, naděl hezké obrázky

Ministryně financí Alena Schillerová umí vánoční balíčky pořádně rozbalit, hlavně ty ekonomické, jak je zřejmě ironicky nazývá. Od plátců DPH si vypůjčí příští rok 24 miliard a finanční úřady už za své (četné) chyby nebudou platit sankce, jak tomu bylo doposud. Proč by měly napáchanou škodu alespoň trochu vyrovnat, že jo?

V balíčcích Aleny Schillerové je toho samozřejmě mnohem víc, ale nebudeme to pár dnů před Vánoci ještě víc rozmazávat, však to každý z nás pozná. Ještě že nám za naše peníze paní Alena pořídila alespoň loterii s pěknými obrázky. Je to tak dojemné, že si na to tady v Reflexu snad dáme panáka. A vám ho doporučujeme taky, chystá se velké alkoholové zdražování, abychom tu nadílku ve zdraví přežili. Tak hezké svátky, přátelé!


Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší nové rubrice Oko za oko. Na parodie dalších osobností se podívejte do galerie: