Gottwald, Henlein, Volný. Kontinuita zachována!

Sprostota okamurovců přesáhla představitelné meze, jaké zatím překročili jen ti největší zločinci v české politice - nacisté a komunisté. Okamurovec Lubomír Volný vyhrožuje jinému poslanci fyzickým násilím. Je to málo, to by bylo jen mezi politiky, pro představení SPD v plné kráse je potřebné rozbít hubu nějakému občanovi! Takže se nabízím jako dobrovolník.

 Z úst poslance SPD Lubomíra Volného zazněla v Poslanecké sněmovně prvního února památná slova. Vyzval poslance Jana Birkeho, který měl tu drzost a opovážlivost myslet si něco jiného než okamurovci, aby s ním šel ven. Jde o otevřenou pohrůžku fyzickým násilím – a takové jednání se už a naší politice opakovaně vyskytlo. Jistě nepřekvapí, že jako první s ním přišli komunisté, a brzy po nich nacisté. Když nyní chce okamurovec Volný mlátit lidi, měl by začít u obyčejných občanů. Když to zůstane jen mezi politiky, nebude osa Gottwald-Henlein-Volný tak zřejmá.

Zocelená pěst

Ve svém prvním projevu 21. prosince 1929 Klement Gottwald v prvorepublikovém parlamentu hovořil ke svým kolegům, a když se pozorně začteme do jeho slov, musíme přiznat, že dnes by byl nejspíše voličem, ne-li poslancem a funkcionářem, Okamurovy SPD.

Soudruh Gottwald tehdy říkal: „Svými prvními brutálními činy proti pracujícímu lidu vyhlašujete dělníkům válku. Dělníkům a komunistické straně vyhlašujete válku. Dobře, my tuto výzvu přijímáme, my tuto výzvu opětujeme! Proletariát má proti především svoji početní převahu. Proletariát má ve dřině a ve tvrdých bojích zocelenou pěst. Říkáte, že bojujeme proti státu! Ano! My bojujeme proti státu, v němž banky, fabriky, velkostatky patří kapitalistům. My bojujeme a budeme bojovat za stát proletářský, za stát dělníků, za stát rolníků. Zkrátka, my porušujeme vaše zákony a bojujeme za proletářské zákony, podle kterých vám budou přiskřípnuty nejen vaše prsty, nýbrž i vaše břicha. My vyhlašujeme vám a vaší sociálfašistické vládě nejostřejší boj! Budeme bojovat proti vaší imperialistické válce za válku občanskou. Budeme pracovat pro vítězství Sovětského svazu a pro vaši porážku! My budeme štvát hladové dělníky proti fabrikantům, my budeme štvát domkaře proti velkostatkářům, my budeme štvát utlačovaný národ proti utlačovatelům, my budeme štvát vojáky proti generálům a drobné státní zaměstnance proti ministrům.

A v průběhu těchto denních bojů pozná pracující lid, že je nutno a možno úplně zúčtovat s vaším režimem: ozbrojeným povstáním, sociální revolucí, diktaturou proletariátu. A my se chodíme do Moskvy učit, víte co? My se od ruských bolševiků do Moskvy chodíme učit, jak vám zakroutit krk. A vy víte, že ruští bolševici jsou v tom mistry!“ Gottwald měl pravdu, komunisté opravdu uměli zakroutit lidem krkem.

Pak přišli nacisté

A s nimi jejich český šéf Konrád Henlein. 17. března 1938 Henlein vyzval všechny členy německých stran v ČR, aby vstoupili do jeho strany. Tj. do Sudetoněmecké strany (Sudetendeutsche Partei, SdP), která se později sloučila s hlavní nacistickou stranou - NSDAP. V květnu pak přišly volby, a pár dní před nimi vláda henleinovcům povolila stranické „ochranné oddíly“ (Freiwilliger Schutzdienst). SdP tyto násilnické bojůvky využívala v předvolebním boji k otevřenému zastrašování svých protivníků násilím, za pomoci teroristických metod. Takže k vyhrožováním násilí a násilí samotnému v rámci svých politických metod vyhrožovalo další z největších zel naší historie – nacisté. No a nyní se přidal pan poslanec Volný...

Nebijte politiky, bijte občany!

Otevřeně násilnický charakter Okamurovy SDP – pardon, SPD, SDP byla ta Henleinova nacistická, ale ony se mi ty partaje hodně pletou – zatím dosahuje jen level komunisty Gottwalda. Ten také vyhrožoval jen svým kolegům politikům. Henleinovci to dotáhli dál, ti vyhrožovali a terorizovali rovnou občany, voliče. proto prosím pana poslance

SPD Volného, aby nerozbíjel hubu poslanci Birkemu (to by to zůstalo jen mezi politiky), ale aby rozbil hubu mě, prostému voliči. Prosím, aby dal vědět, kdy jej mám čekat před sněmovnou, budeme tam i s kameramanem, jsem chromý a chodím o holi, takže se mě nemusí bát, a může si bouchnout. Je potřeba, aby národ – alespoň na našem serveru – jasně viděl, že SPD je banda násilnických primitivů odhodlaných podobně jako Gottwald a Henlein zatočit krkem jak voličům, tak demokracii.