Bill Clinton

Bill Clinton Zdroj: ČTK

Bulvár obvinil exprezidenta Billa Clintona z účasti na sexuálních orgiích s nezletilými

Bývalý americký prezident Bill Clinton kdysi čelil hlasování o odstoupení z funkce kvůli aféře se stážistkou Monikou Lewinsky. Teď byl ale obviněný z daleko horší věci - deník The New York Post napsal, že se v roce 2002 zúčastnil sexuálních orgií na ostrově, který patřil usvědčenému pedofilovi Jeffreymu Epsteinovi.

Epstein byl tehdy na vrcholu své kariéry. Podle jedněch byl dolarovým miliardářem, podle jiných měl jeho majetek daleko nižší hodnotu. Vlastnil i jeden z ostrovů na amerických Virgin Islands v Karibiku. Tam zval své bohaté a mocné známé na sexuální orgie s nezletilými dívkami. Epstein byl v roce 2008 odsouzen za kuplířství s nezletilými prostitutkami.

Informaci o Clintonovi řekla The New York Post v interview Virginia Robertsová. Ta tvrdí, že jí Epstein unesl, když ji bylo 17 a udělal z ní na svém ostrově sexuální otrokyni. Musela tam poskytovat sex známým Epsteina.

Podle dokumentů, které noviny získaly, Clinton měl skutečně letět na Epsteinův ostrov jeho soukromým letadlem.

“Epstein měl na ostrově dívky, kterým nebylo ani 18 let. Vozil tam své bohaté a vlivné známé, kterým dívky poté nabízel. Některé lidi pak vydíral. Vyhrožoval jim, že pošle do médií a na policii zprávu, která je usvědčí ze sexu s nezletilými dívkami,” tvrdí Robertsová. “Přímo s Clintonem jsem sex neměla, ale pochybuji, že by se na ostrově nezúčastnil orgií, které tam byly na denním pořádku. Proč by tam jinak jezdil?”

Zda jsou podobné informace pravdivé, není samozřejmě známo. Z podobné věci byl nedávno obviněn i britský princ Andrew. Ten to popírá, ale není v tom příliš přesvědčivý.