Místo tragédie, odlehlé město Zaudinskij

Místo tragédie, odlehlé město Zaudinskij Zdroj: Google Maps

Opilá žena souložila u železnice, vlak jí uťal hlavu

V odhlehlém ruské republice Burjatsko v sibiřské oblasti se včera odpoledne odehrála tragédie: opilá žena souložila v těsné blízkosti tratě Transsibiřské magistrály. Nevhodně zvolené místo ji stálo život - přijíždějící vlak, který žena ještě stihla zahlédnout, ji připravil o hlavu.

Muži se jako zázrakem nic nestalo. Událost popsala místním médiím žena, která události z dálky přihlížela. Ta také zavolala záchranku, která však již ženě nedokázala pomoci. Událost se odehrála ve zcela odhlehlém regionu, ležícím přes 5 tisíc kilometrů východním směrem od Moskvy.

 

“Kdyby se nehýbala, nemuselo se to stát,” uvedla pro místní média svědkyně. Podle jejích slov, které citovaly i například britské Timesy, se žena v inkriminovaný okamžik pohnula a zavrávorala, a tím pádem ji vlak usmrtil.

 

Přestože se jedná o odlehlé a nijak známé místo, podobná událost se zde již jednou stala. Deník Times upozornil na událost, která se stala jen před 4 dny. Tehdy se snažila čtyřiadvacetiletá žena se svým rok a půl starým dítětem trať přejít, ovšem zrovna ve chvíli, kdy tratí projížděl vlak. Oba na místě zahynuli.

Místo neštěstíMísto neštěstí | Google Maps