Zdroj: vasekupony.cz

Je tu jaro - ideální čas na obměnu šatníku!

S příchodem teplejšího počasí nejeden z nás zatouží po obměně šatníku. Je to přirozené, vždyť spolu s přírodou, se postupně probouzíme i my. Chceme zažít něco nového, vynovit své outfity a užívat si jaro a příslib slunečných dní opravdu naplno.

Bunda nebo kabátek?

Zatímco je venku ještě chladno, budete potřebovat teplejší kousky. Trendem letošního jara jsou prošívané bundy. Můžete si je vybrat v zkráceném střihu nebo oversize velikosti. Záleží jen na tom, jaký styl vám bude více vyhovovat. Pokud máte rádi elegantnější look, sáhněte po kabátě. I zde na vás při nákupech čeká pestrost. Zvolíte káro, výrazné květinové vzory nebo jednobarevné provedení?

Nenahraditelný flís

Víte, která textilie vás dokáže zahřát jedinečným způsobem? Je to hebký flís. Jeho jemný povrch vás doslova zve do svého objetí. Fleecové bundy a mikiny si můžete obléknout na sport, ale i na procházku po městě. Dostupné jsou v provedení na zip nebo na oblékání přes hlavu. Koupit si tak můžete kousky přesně podle vašich představ. Flís navíc sluší mužům i ženám. Pokud si vyberete podobné modely s vaším partnerem, dáte celému světu najevo, že patříte k sobě.

 Náš tip: Hledáte módní kousky, které upoutají svým módním vzhledem? Prohlédněte si nabídku obchodu Freshlabels nebo Orsay. Dámské a pánské oblečení, boty, batohy, tašky a doplňky v něm nakoupíte ještě výhodněji, pokud využijete Freshlabels slevový kód nebo Orsay slevový kód.

Nezapomeňte na džínovinu

Asi byste mezi svými známými marně hledali někoho, kdo nemá v šatníku alespoň jedny džíny. Džínovina se stále drží na vrchních příčkách zájmu módních návrhářů i zákazníků. A to nejen v klasické modré barvě denimu, ale i červené, černé, hnědé, béžové a mnoha dalších. Tento materiál se stal nepostradatelnou součástí outfitů. K džínům si toto jaro můžete přikoupit i riflové bundy do pasu a košile a halenky s denimovým designem. Nemůžete se dočkat léta? Pak jsou pro vás připraveny sukně a šortky z tohoto mater

iálu.

K teplému počasí patří nové šaty

Přivítejte jaro novými šaty, ve kterých se vydáte do ulic. Na výběr máte modely z teplejších textilií v provedení s dlouhým rukávem i první kousky, které se již nemohou dočkat léta. Nevíte, jaké barvy a vzory jsou in? Top trendy barvy roku 2021 jsou šedá se zářivou žlutou a jejich kombinace. Pokud vám tyto odstíny nesedí, sáhněte po přírodní hnědé a dovolte jí zvýraznit ostatní odstíny. Například bílou, růžovou nebo cihlovou a červenou. Pokud vám nelahodili ani tyto barvy, klidně si vyberte kousky v klasické modré, zelené a jejich odstínech. Mezi vzory letos kralují květy v četných forem provedení. Od jemných motivů ve stylu vintage až po výraznější kousky.

Bez doplňků to nepůjde

Dokonalost vašeho vzhledu podtrhnete doplňky. Stylové batohy, tašky, kabelky i sluneční brýle, kšiltovky nebo klobouky dotvoří každý outfit k dokonalosti. Nezapomeňte na opasek. Zde móda přeje každému vkusu. Pokud patříte mezi ty odvážnější, zvolte výrazný kousek se vzorem nebo barvě, které budou na každém oblečení nepřehlédnutelné. Pokud raději volíte nenápadnost, v nabídce na trhu si můžete vybrat kvalitní kožené a textilní opasky

.