Video placeholde

Fotbalová ostuda. Rozhodčí přišel na zápas tak opilý, že se válel u postranní čáry

Středočeský rozhodčí Milan Šefara si pořádně zavařil. V neděli měl asistovat na zápasech dorostenců mezi Berounem a Slaným, jenže na hřiště Na Ostrově dorazil na první pohled opilý. Rovně chodit nedokázal a než ho odvedli z trávníku, několikrát upadl. Jeho chování už řeší vedení Středočeského fotbalového svazu.

Chování rozhodčího Milana Šefary je zcela neakceptovatelné. Za Komisi rozhodčích Středočeského krajského fotbalového svazu mohu říci, že si neumím představit jeho další působení v soutěžích SKFS. Pro jeho jednání a chování neexistuje žádná omluva či polehčující okolnost," prohlásil předseda středočeské komise rozhodčích Pavel Mareš. 



Video, které se šíří po sociálních sítích, mluví za vše. Rozhodčí Šefara na něm není schopný rovně chodit ani podle postranní čáry, po pokusu o několik rychlých kroků dvakrát skončí na zemi. V tu chvíli je i místní omladině jasno, že muži ve žlutém není špatně z nachlazení. 

Komise rozhodčích už na rozhodčího podle svého předsedy podala podnět krajské disciplinárce. K celé události je také svoláno mimořádné zasedání Komise rozhodčích SKFS.

Více se o případu dočtete ZDE >>>