Pavilón milovníků podkolenek

Pavilón milovníků podkolenek Zdroj: Tomáš Tesař

Pavilón milovníků podkolenek: Jak se léčí sexuální devianti?

Jsou to tři měsíce, co rodiče postrádají Annu Janatkovou z Prahy. O důvodech jejího zmizení se neví nic. Jedna z verzí policie a zároveň hlavní verze lidová je deviant. Trávili jsme pár dnů na sexuologickém oddělení v Havlíčkově Brodě, kde se takoví, kteří ubližují Aničkám, povinně léčí. Reportáž si přečtete v novém čísle Reflexu.

 

„Dala jsem si kvůli tobě udělat i plastiku (aby se Ti moje vagína líbila). Zní to směšně a ponižuje mě to, už jen když Ti to píšu. Říkala jsem si, že potom se to změní, ale tys měl skoro samé panny a já si vedle nich připadala jako vykotlaná vrba. A po porodu našeho dítěte to bude ještě horší.“ Tohle je dopis manželky hebefilovi. Milovanému muži, který si k sexu ale vybírá puberťačky. Takových je spousta a spousta z nich má doma manželku. Ne lolitku, kterou by si tak přáli a jež by je vzrušovala, ale normální zralou ženu, kterou si brali zamlada.

 

 

Šedesátiletý úspěšný podnikatel ve skvělém svetříku. Voní, má dokonale zastřižené vlasy a kvalitní boty s koženou podrážkou. Dojíždí na oddělení sexuálních deviantů drahým autem. Léčí se poté, co ho soud odsoudil za soužití s třináctiletou dívkou. „Vždycky se mi líbily malé holky a vždycky jsem jich chtěl víc najednou. Tipoval jsem si roky místa, kde jsem je mohl potkat, a pak za rohem onanoval. Časem mi to nestačilo a musel jsem onanovat před nimi. Ve třiapadesáti jsem se zamiloval do třináctileté dívky,“ líčí svůj při pohledu na něj skoro neuvěřitelný příběh, pětatřicet let ženatý bohatý pohledný muž, otec dvou synů, jenž k naprostému šoku nic netušících výše jmenovaných vyfasoval vazbu, podmínku a nařízenou ochrannou léčbu, když prasklo, že živí, poučuje o sexuálním životě a ukájí se před třináctiletou Slovenkou.

 

Na oddělení strávil deset měsíců, manželka ho tu navštěvovala a ptala se tiše i nahlas, co bude dál. Za manžela se postavila a dnes mu jako i další oddané manželky podobných mužů hraje při sexu puberťačku. „Navlékne si podkolenky, skládanou sukni anebo noční košilku s dětskými motivy, oba jsme spokojeni a líbí se nám to,“ líčí svůj dnešní život Podnikatel. Až tady zjistil, proč ho přitahují nedospělé dívky, i jak se vyhnout jednání proti zákonu. „On nemá vlohy k namlouvání. Žádná romantika, žádné večeře při svíčkách, s tím si na něj nepřijdete. Má nezralou sexualitu jako ty puberťačky. Mimochodem deviant se pozná hlavně podle toho, jak u něj probíhá namlouvání, pokud nějaké vůbec probíhá,“ převádí konkrétní příběh v obecné primářka před skupinou pacientů na další náhledové terapii.

 

Dívám se za ním z okna, když odchází. Podnikatel nasedá do vozu, pravidelnou návštěvu na sexuologii má pro tentokrát za sebou. Doma čeká manželka, ve vlasech sponky, na zádech třeba školní tašku. Sousedům, podřízeným v práci ani jeho klientům do toho, co doma dělají, nic není. Už není nebezpečný. Kontroluje se, ví přesně, jak žít s tím, co ho potkalo.

 

Materiál o léčbě sexuálních deviantů najdete v novém Reflexu.