Teresa Scatlan

Teresa Scatlan Zdroj: teresastravelsandtidbits.blogspot.com

Miss Amerika 2011 o WikiLeaks: "Můžou za to špióni!"

Je jí sedmnáct, vypadá na pětatřicet a kope za americkou vládu. Seznamte se s nejmladší Miss Amerikou od zahájení soutěže, která nemá ráda Juliana Assangeho.

 

Černé bikini, bílá večerní róba a politicky korektní názor na WikiLeaks. Amerika je země neomezených možností a sedmnáctiletá Teresa Scanlanová z Nebrasky je její nejnovější akční figurkou."No tak co se týká téhle věci, tak tu ve skutečnosti zavinila špionáž," prohlásila pro promenádě v plavkách novopečená miss, "a co se týká bezpečnosti našeho národa, musíme se soutředit nejdřív na bezpečnost a teprve pak na právo lidí na informace, protože je tolik důležité, aby byli všichni na našem území v bezpečí; takže nesmíme takové věci dopustit a musí se s nimi správně naložit."

 

 

Televizní národ za to missku zasypal nadšenými ovacemi, internetový národ ji ve stejném okamžiku odsoudil k věčnému zatracení. Zatímco konzervativní Amerika s televizním ovladačem v ruce propuká ve spontánní "Haleluja, naše královna!", volnomyšlenkářská Amerika s myší v dlani už chystá rychlovtipné fotomontáže. Je to zbytečné jitření emocí. Miss dostala korunu a Amerika zůstala celá. Marketingové oddělení celé akce se plácá po zádech a děvče z Nebrasky se raduje. Za měsíc, za dva už mu bude psát proslovy zase někdo jiný.