Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: Zbyněk Pecák

Hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy 1. 9. 2022
Hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy 1. 9. 2022
Tomio Okamura
Jednání o nedůvěře vládě: Předseda SPD Tomio Okamura (17.1.2023)
Jednání o nedůvěře vládě (17.1.2023)
10
Fotogalerie

Okamura odsoudil vraždu Čecha spáchanou Ukrajincem. Když zjistil, že obětí byl Rom, v tichosti změnil téma

O víkendu ubodal v Brně Ukrajinec mladého Čecha, což nenechalo chladným žádného z řady našich vlasteneckých buditelů v čele s nejvlastenečtějším vlastencem ze všech. Tomio Okamura neváhal ani vteřinu a zákeřnou vraždu českého mladíka rukou přivandrovalého Ukrajince odsoudil a nezapomněl hodit vinu na premiéra Fialu.

„Tady to máte. Celou dobu varuju, že se to stane, a ono se to stalo. Ukrajinci jsou pro naši vládu cennější než naši lidé. Posíláme jim naše zbraně, naše peníze a naše ženy. Navíc je tu přijímáme s otevřenou náručí. Od státu mají byt tři plus jedna zdarma, zatímco naši lidé živoří v garsonkách. Já teda ne, já mám obří vilu, ale ostatní žijí v garsonkách. Ukrajinci mají u nás zoologickou zahradu zadarmo, mají městkou hromadnou dopravu zadarmo. Mají hrací automaty zadarmo. Prostě mají všechno zadarmo,“ odplivl si Tomio Okamura. A to není jen řečnický obrat, on si opravdu fyzicky odplivl.

„Ukrajinci jsou naši noví Romové. Samé výhody a žádný užitek. Jen dělají problémy. Tentokrát to ale zašlo už moc daleko. Mladý nadějný život vyhasl kvůli agresi nepřizpůsobivého Ukrajince, který si nevážil všeho, co mu Česká republika zadarmo poskytla, a zabil zákeřně mladého muže,“ hřměl Okamura za řečnickým pultíkem na tiskové konferenci, kterou narychlo svolal, aby si plivl na Ukrajinu a hlavně na vládu Petra Fialy.

„Nebýt Petra Fialy, ten hoch mohl ještě žít. Pane premiére, máte na rukou krev našeho mladého chlapce. Tolik toho mohl pro republiku dokázat. Jistě to byl vlastenec a náš volič a kvůli vám je nyní mrtvý. Styďte se, pane premiére,“ znovu si odplivl Okamura.

V tu chvíli za ním na pódium přišel místopředseda a cosi mu zašeptal do ucha. Tomio Okamura se k němu naklonil, ale ne tak moc, aby nebylo z mikrofonu slyšet, o čem se baví.

„Jak cikán? To nebyl bílý heterosexuální muž?“ vyděšeně se ptal Okamura Fialy. Ten jen zakroutil hlavou.

„A byl úplný cikán? Nebyl třeba jenom ze třetiny? Jakože úplně komplet cikán, jo? Tak to je v prdeli,“ posmutněl Tomio Okamura, když se dozvěděl, že obětí byl mladý Rom a tím pádem u své voličské základny z toho nic moc pro sebe neurve.

Tomio Okamura se na chvíli zamyslel, načež se opět naklonil k mikrofonu a pokračoval ve své řeči.

„Vláda by měla podat demisi. Podle našich průzkumů vládě nedůvěřuje víc než sto osm procent voličů. To nikde na světě není. Navíc Petr Fiala uměle zdražuje plyn, aby neměly samoživitelky na jídlo pro své děti. A co teprve Evropská unie a ty její kvóty na imigranty? To je teda hrozná blamáž, to vám povím. SPD je jasně proti tomu...“ podařilo se Okamurovi z tématu elegantně vybruslit, a aniž by vraždu Roma již zmínil, pokračoval ve své obvyklé agendě.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je, že stát často neumí hospodařit.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete zakoupit a poslechnout v našem Ikiosku >>>