Rodné číslo by mělo ze zadní strany občanky zmizet...

Rodné číslo by mělo ze zadní strany občanky zmizet... Zdroj: Foto Aha! – R. Matějková, Ministerstvo vnitra ČR

Vlastenci a chcimírové zuří. Stát nám sebere rodná čísla a dá je Ukrajincům

Není týdne ani dne, kdy by vlastenci nezuřili. Ostatně být vlastencem znamená, že neustále kvůli něčemu musíte zuřit, protože je na vás a na vaší vlasti pácháno nějaké příkoří. Osudem vlastence je tak být neustále z něčeho rozzuřený a na něco nadávat. Tentokrát vlastence nadzvedlo ze židlí plánované zrušení rodných čísel a jejich možné nahrazení identifikátory.

„Tady končí sranda. Tohle už je hodně za hranou. Pětišaratice nám hodlá vzít naše rodná čísla a nahradit je nějakým identifikátorem? Co to má znamenat? Já svoje rodné číslo nedám. Své rodné číslo jsem si zasloužil. Máme ho v rodině už po generace. Můj dědeček za rodné číslo bojoval proti nacistům. A teď nám ho chtějí vzít? To nikdy! Moje rodné číslo mi nikdo nevezme,“ tvrdí pan Antonín Jouza z Blanska, který se se svým rodným číslem zabarikádoval ve sklepě a hrozí, že začne střílet, pokud si pro jeho rodné číslo někdo přijde.

Původní mírné rozhořčení mezi vlastenci přerostlo v čirou nenávist a vztek, když někdo mezi jejich komunitu vypustil informaci, že rodná čísla, která vláda sebere českým občanům, dá Ukrajincům.

Komunita vlastenců na tuto informaci zareagovala jako vždy. Informaci si neověřila, přijala ji za jasnou a začala se vztekat, odvolávat vládu, burcovat k tomu, aby lidé konečně vyšli do ulic, chválit Putina a rovněž na sociální sítě přidávat historky o tom, jak už nyní Ukrajinci mají naše rodná čísla.

„Není to výmysl. Skutečně vláda hodlá naše rodná čísla předat Ukrajincům. Ostatně ono už to začalo. Vím to od známé, která byla v práci donucena předat své rodné číslo ukrajinské uklízečce. Nikdo se jí na nic neptal. Prostě to dostala od šéfa jako rozkaz. Šéf je totiž vazal pětikoalice, takže hraje podle jejích notiček. Známá potom, chudák, bez rodného čísla strádá. Nemůže do divadla a ani nemůže do akvaparku. Bez rodného čísla se člověku žije špatně. A ta ukrajinská uklízečka s jejím rodným číslem si prý teď vozí zadek v nové audině a koupila si i nemovitost,“ odhalila na Facebooku paní Jarmila Volná ve skupině Vlastenci, chcimírové a Putinovy děti.

Jímavých příběhů o tom, kterak nebozí Češi museli odevzdat své rodné číslo Ukrajincům, přibývá stejně jako naštvaných vlastenců.

„Už to začalo. Vyhlazení českého národa. Fiala si přeje vyhladit Čechy a nahradit je Ukrajinci,“ myslí si pan František Koutný z Uherského Hradiště, ačkoliv neuvedl, proč by Fiala něco takového dělal a k čemu by mu to bylo.

„Nejdříve dají Ukrajincům naše rodná čísla, potom jim dají naše domy a nakonec i naše ženy. Nahradí nás Ukrajinci. Oficiálně nebudeme existovat,“ obává se pan Koutný, jenž ale má fištróna, a aby mu Fiala nemohl sebrat dům ani manželku a dát je Ukrajincům, bydlí chytře již čtrnáct let v pronajaté garáži, protože nemá peníze na něco lepšího a žádnou manželku nemá, protože je strašně divný a o takové není mezi ženami příliš zájem. Fiala mu tak může sebrat jenom rodné číslo, a jelikož to je vlastně všechno, co pan Koutný má, dost ho tato skutečnost děsí.

Ať už to dopadne s rodnými čísly jakkoliv, je jasné, že právník Rajchl na to konto uspořádá několik besed či rovnou demonstrací, kde prodá dost svého merče. Dezinfoaktivista Vrabel se taky o něco takového pokusí, ale nikdo tam nepřijde, protože mu Rajchl sebral práci. Expremiér Paroubek, jenž nepochopil, že ho nikdo nechce, to znovu bude zkoušet. Komunistka Konečná, kterou stejně jako Paroubka taky nikdo nechce i s těmi jejími komunisty, se k tomu taky nachomýtne a Zítko prodá navíc několik předražených fénů na vodu. No a potom si vlastenci zase vymyslí něco nového, kvůli čemu se zdravě „nase..u“.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je prázdný projev Petra Pavla ve sněmovně.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>