Hraje proti Čechům! Fiala naštval české vlastence

Hraje proti Čechům! Fiala naštval české vlastence Zdroj: Koláž Reflex.cz

Protivládní demonstrace na Václavském náměstí (3. 9. 2022) se účastnilo 70 000 lidí
Protivládní demonstrace na Václavském náměstí (3. 9. 2022) se účastnilo 70 000 lidí
Petr Fiala
Petr Fiala
Petr Fiala byl v Lánech jmenován premiérem
10
Fotogalerie

Vlastenci zuří. Fiala podporuje Ukrajinu, zdražil plyn, a teď navíc nastupuje za Švýcarsko na mistrovství světa v hokeji

Českým občanům a vlastencům definitivně došla trpělivost s premiérem Fialou. Nejen že otevřeně podporuje Ukrajinu a kašle na české samoživitelky a obyčejné lidi, ale také osobně zdražil plyn, a navíc se teď ukázalo, že hraje hokej na mistrovství světa za Švýcarsko.

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Když jsem se díval na soupisku Švýcarů na probíhajícím mistrovství světa v hokeji, doslova a do písmene mi spadla čelist. Ukázalo se, že Fiala hraje za Švýcarsko. Dokonce nastoupil proti našim borcům. Tohle není už jenom na odstoupení z funkce, ale to je na kriminál. Na nás Čechy kašle a přitom si v klidu hraje za Švýcary,“ rozčiloval se pan Jan Bluma z Brna, který je chováním premiéra Fialy přímo rozhořčen. A rozhodně není sám.

„Neskutečná drzost. Naše země je v rozkladu, a to právě kvůli lidem, kteří by ji měli vést. Nejdřív si Pavel jezdí se slovenskou prezidentkou ve vlaku v soukromém kupéčku a potom náš premiér hraje hokej za Švýcarsko. Co má co hrát hokej za Švýcarsko? To má tady u nás málo práce? Co ta inflace? Co hypotéky? Co nedostatek středních škol? Tohle je bezprecedentní vlastizrada,“ zuří pan Daniel, který spolu s několika vlastenci uspořádal demonstraci v lotyšské Rize přímo v dějišti mistrovství světa, kde vyvolali menší pozdvižení.

Několik desítek českých demonstrantů totiž vniklo v Rize do hokejové arény na trénink švýcarského hokejového mužstva, kde se s transparenty s nápisem „Fialo, odstup“ snažili jednou pro vždy skoncovat s vlastizrádným chováním Fialy.

„Vůbec nevím, co to mělo znamenat. Normálně jsem při tréninku vyjel na led a najednou jsem si všiml na tribuně přede mnou hloučku pokřikujících lidí s různými transparenty. Skandovali moje jméno, bučeli na mě a házeli po mně kelímky od piva. Jelikož díky tátovi, který pochází z České republiky, umím česky, dozvěděl jsem se, že tito čeští občané požadují mou rezignaci. Vůbec nechápu proč a na co bych měl rezignovat. Bylo to velmi nepříjemné,“ nechal se slyšet švýcarský hokejista Kevin Fiala, který se stal terčem nevybíravých slovních útoků českých demonstrantů.

„Moje rodina nemá co do huby a on se tu místo toho, aby ji nakrmil, prohání po ledě, navíc v dresu Švýcarska. Že se nestydí,“ bědoval jeden z demonstrantů, který z tribuny na Kevina Fialu hodil opěrku sedačky, kterou vzteky ukopl.

To byla nejspíš poslední kapka pro pořadatelskou službu, která posléze rozdováděné demonstranty ze zimního stadionu vyvedla.

„To je porušení ústavy. Mám právo na svobodu slova. Fiala se nás snaží umlčet. Hanba, Fialo, odstup,“ vyřvávali demonstranti, když byly násilně vyváděni ze stadionu. Několik z nich bylo posléze obviněno z výtržnictví a močení na veřejnosti.

Jestli po jejich demonstraci Kevin Fiala odstoupí, není jisté, ale určitě má o čem přemýšlet.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je rozmístění ruských jaderných hlavic v Bělorusku.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>