Ondřej Gregor Brzobohatý

Ondřej Gregor Brzobohatý Zdroj: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER

Preiméra minisérie Iveta: Ondřej Gregor Brzobohatý
Ondřej Brzobohatý
Ondřej Gregor Brzobohatý
Ondřej Gregor Brzobohatý
4
Fotogalerie

SPD bojkotuje hudbu Brzobohatého, protože se převléká do ženských šatů a ohrožuje tak tradiční rodinu

Jen pár hodin poté, co se českými médii prohnala zveřejněná církevní žaloba Táťány Kuchařové na Ondřeje Brzobohatého, kde tvrdí, že se převléká do ženských šatů, což posléze Ondřej Brzobohatý sám potvrdil, svolal šéf SPD Tomio Okamura mimořádnou tiskovou konferenci, na které se celá SPD od Brzobohatého distancovala.

„My v SPD jsme za tradiční českou rodinu. To znamená tatínek v mužských šatech, maminka v ženských šatech a potom samozřejmě děti a možná i nějaký ten pejsek nebo kočka. Rozhodně jsme proti králíkům, ale to odbočuji,“ začal Tomio Okamura svou řeč.

„Naopak v SPD rozhodně nejsme pro Evropskou unii, islám a homosexuály v jakékoliv formě. Podle našich dat jsou takzvané drag queen, tedy muži převlékající se za ženy, jenom takovým předstupněm plné homosexuality.

SPD samozřejmě proti homosexuálům nic nemá. Chápeme, že tu jsou. Ale na druhou stranu by tito lidé neměli svou orientaci dávat veřejně najevo, neměli by mít dovolen přístup k dětem a rozhodně by neměli mít možnost ovlivňovat veřejné mínění.

Ačkoliv to vypadá, že pan Brzobohatý zatím není homosexuál a pouze se převléká za ženu, kde je dáno, že za pár měsíců to bude jinak? Veřejně známá osobnost, která se převléká za ženu a veřejně to přizná a tváří se, jako by to bylo v pořádku, je špatným příkladem pro naše děti. Děti něco takového uvidí v televizi, řeknou si, že to je vlastně super, a stanou se z nich homosexuálové. Tohle my rozhodně podporovat nebudeme,“ zdůraznil Tomio Okamura.

„Od této chvíle tedy my všichni v SPD bojkotujeme hudbu pana Brzobohatého. Nikdy nepůjdeme na jeho koncert ani na jeho muzikál, dokud se ten člověk nevzpamatuje. Někdo tu tradiční rodinu musí zachránit a tím někým bude SPD,“ zatleskal si Tomio Okamura, načež tiskovou konferenci ukončil.

Ačkoliv členové SPD do divadla nechodí a poslouchají výhradně agrometal, popřípadě Ortel, může být bojkot hudby Brzobohatého jasným vztyčeným prostředníčkem, že takhle teda ne.

„Měl jsem pana Brzobohatého rád hlavně z filmů, jako je Princ a večernice nebo Pěnička a Paraplíčko, kde hrál s paní Bohdalovou. Právě z toho důvodu mě mrzí, že se začal převlékat do ženských šatů a ohrožovat tradiční českou rodinu. Jeho hudbu samozřejmě už nebudu nikdy poslouchat, i když mě trochu překvapilo, že to je také hudebník. Nicméně jako strana jsme se na něčem dohodli, takže to je třeba respektovat,“ prozradil poslanec SPD Jaroslav Bašta.

Jestli bojkot členů SPD Ondřeje Brzobohatého kariérně nějak ohrozí, ukáže až čas. Pravděpodobně ale ne.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je sestup Rogera Waterse až na samé dno.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>