Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022

Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022 Zdroj: Zbyněk Pecák

Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022
Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022
Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022
Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022
Demonstrace na Václavském náměstí 28. 8. 2022
9
Fotogalerie

Na Václavském náměstí se znovu konal veřejný casting na Výměnu manželek

Již podruhé během relativně krátké doby uspořádala na Václavském náměstí TV Nova casting na svou reality show Výměna manželek. Účast na tomto veřejném castingu oblíbeného pořadu byla opět velmi vysoká. Hovoří se o několika desítkách tisíc osob.

„Do našeho pořadu hledáme určité typy osob. Podmínkou je nízký sociální status, nízký intelekt, málo zubů, problémy s alkoholem či s čicháním lepidla, špatná osobní hygiena, agresivita, nestálost a určitě je výhodou, pokud je dotyčný nezaměstnaný,“ vysvětluje producentka pořadu Výměna manželek Monika Molnárová.

Podle Moniky Molnárové je všeobecný mýtus, že na Výměnu manželek hledají pouze manželky.

„To není pravda. My musíme vybrat celou rodinu. Nejen manželky. V rámci castingu tak sledujeme, aby i manželé byli nižšího intelektu, měli málo zubů a měli problémy s alkoholem, popřípadě se jim nechtělo pracovat. Tohle je koktejl úspěchu našeho pořadu,“ prozradila Molnárová, podle které se středeční casting na Václavském náměstí vydařil.

„Přišli přesně ti lidé, které potřebujeme. Mnozí z nich dokonce nad rámec požadavků na náš pořad hajlovali, adorovali Putina a posílali Ukrajince do prdele. To je něco, co v našem pořadu bude fungovat. Přesně tyhle typy zamindrákovaných lopat bez budoucnosti mají naši diváci rádi,“ rozplývala se Monika Molnárová.

Nejen samotná produkce, ale i účastníci castingu si to moc užívali.

„Je to tu super. Sešla se tady prima parta. Já vím, že si navzájem konkurujeme, ale i tak je to tu fajn. Navíc tu člověk dokonce narazí na staré známé, které dlouho neviděl. Například jsem zde potkal svou matku i tetu zároveň,“ pochvaloval si pan Jaroslav, který se po dlouhé době setkal s matkou i tetou zároveň, protože jeho rodiče jsou sourozenci.

Jakkoliv si někteří účastníci castingu tento užívali v uvolněné atmosféře, mnozí stále pamatovali na to, že se jedná o casting do televizního pořadu, takže se snažili zalíbit producentům, co jen stačili.

„Vidíte to zanedbaný dítě? Vidíte? Takových mám pět a všechny mlátím, když se ožeru,“ třásl s asi osmiletým hubeným chlapcem pan Antonín nad hlavou, aby na sebe upozornil producenty.

„Dostat se do Výměny není jen tak. Požadavky jsou veliký a zanedbávání vlastních dětí je plusový bod. Ještě určitě rádi uslyší, že podvádím svou manželku s její sestrou, která je zároveň i moje sestra a babička zároveň,“ chlubil se pan Antonín, načež na chvíli odložil zubožené dítě, vzal českou vlajku a začal s ní mávat nad hlavou.

„Vlastence tam chtějí taky,“ připomněl pan Antonín.

Jestli pan Antonín prošel castingem úspěšně, uvidíme až v televizi. Zájemců bylo hodně, ale míst je málo. Konkurence na Václavském náměstí byla ohromná.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Demonstrace na Václavském náměstí je ale skutečností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>