Prezident Petr Pavel (vpravo) jmenoval nové ústavní soudce Danielu Zemanovou, Jana Wintra a Josefa Baxu (vlevo) (5.6.2023)

Prezident Petr Pavel (vpravo) jmenoval nové ústavní soudce Danielu Zemanovou, Jana Wintra a Josefa Baxu (vlevo) (5.6.2023) Zdroj: ČTK/Ondřej Deml

Prezident Petr Pavel (vpravo) jmenoval nové ústavní soudce Danielu Zemanovou, Jana Wintra a Josefa Baxu (vlevo) (5.6.2023)
Prezident Petr Pavel, jeho manželka Eva a eurokomisařka Věra Jourová na zahájení festivalu United Islands of Prague (1.5.2024)
Prezident Petr Pavel na zahájení festivalu United Islands of Prague (1.5.2024)
Prezident Petr Pavel
Prezident Petr Pavel přijal předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou.
12
Fotogalerie

Kvůli špatné akustice na Hradě je jmenování soudců neplatné. Soudci neslyšeli, že nejsou jmenováni

O tom, o čem se dlouze šuškalo, ale nikdo neměl odvahu s tím vyjít na světlo, prolomili hrdinové Alena Schillerová a Karel Havlíček. Nebáli se totiž následků a zveřejnili informaci, že na Hradě je špatná akustika.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Tam člověk neslyší doslova vlastního slova. Pan prezident tam něco mlel, my jsme ze slušnosti přikyvovali hlavou a potom se zpětně dozvíme, že jsme souhlasili s navýšením věku k odchodu do důchodu. To je naprosto skandální,“ nechala se slyšet influencerka Alena Schillerová.

„Celé to byla jedna veliká bouda a lest. Nalákali nás do pasti špatné akustiky, a tím nás zmátli a přivedli do úzkých. Nejen na jednání, ale i na tiskové konferenci jsem skoro nic neslyšel, tak jsem jenom mlčel a přikyvoval, jak jsem zvyklý na jednání vedení hnutí ANO. Byli jsme špatným zvukem dotlačeni k tomu, že jsme měli údajně, možná souhlasit s navýšením věku k odchodu do důchodu,“ postěžoval si Havlíček, který společně s Alenou Schillerovou prolomil nemyslitelné a špatný akustický stav Hradu jako první zveřejnil.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat