Otevření očkovacího místa bez registrace v obchodním domě na pražském Chodově (12. 7. 2021)

Otevření očkovacího místa bez registrace v obchodním domě na pražském Chodově (12. 7. 2021) Zdroj: Blesk:Jan Vilimek

Do voleb neumírejte na covid, pak už to je jedno, prosí Andrej Babiš občany

Začátkem října nás čekají parlamentní volby, které budou zásadní pro budoucnost naší země. Minimálně rozhodnou o osudu premiéra Andreje Babiše, který aktuálně lavíruje na pomezí neochvějného vládce České republiky a vězně číslo 12458.

Prostě je pro Andreje Babiše důležité, aby pro něho volby dopadly příznivě, on dokázal sestavit ve sněmovně většinu, čímž by se částečně vyhnul budoucím nepříjemnostem.

Aby pan premiér opět opanoval volby, je potřeba, aby se mu nyní všechno dařilo. Objektivně si pojďme přiznat, že pandemii covidu nezvládl a coby mistr chaotik a úderný, leč naprosto zbytečný mikromanažer všeho nadělal víc škody než užitku. Obecně, co se týče covidu, je pan premiér na tenkém ledě, proto nyní potřebuje, aby v tomto ohledu byl do voleb klid.

„Já bych tímto rád poprosil občany, aby do začátku října neumírali na covid. Ono to pak nevypadá dobře a vzbuzuje to dojem, že jsme to jako vláda zase nezvládli. My samozřejmě nemůžeme teď v žádném případě opatření zpřísňovat, natož uvalit na zemi další lockdown, protože to už by ANO skončilo ve volbách žalostně. Zjistili jsme totiž, že lidé lockdowny nemají rádi. Když něco lidé nemají rádi, tak my to neděláme, protože by nám klesla popularita, a to by bylo velké mrzení. My se teď musíme modlit, aby i při stávajících, velmi volných opatřeních ta čísla nijak raketově nerostla. Když bude počet nakažených v řádu tisíců, my jsme samozřejmě připraveni přestat lidi testovat. Čím méně testů, tím méně nakažených. U hospitalizovaných a mrtvých ale takováto kouzla neumíme a tam právě musíme apelovat na občany, aby na covid neumírali. Rovněž se prosím pokuste neumírat s covidem. Bez covidu si umírejte, jak je vám libo, ale jestli máte rádi svou zemi a nechcete, aby zde vládli zhulení Piráti, kteří zdaní úplně všechno, do bytů vám nastěhují imigranty a přebytečné metry čtvereční vám zabaví, tak znovu upozorňuji – neumírejte na covid.

Jakmile se nám začnou plnit márnice a hřbitovy, máme problém. Lidé nám budou nadávat a nebudou nás volit, což tady asi nechce nikdo,“ pronesl premiér Andrej Babiš v emotivním projevu.

Premiér rovněž apeloval na lidi, aby se nechali očkovat, protože očkovaní lidé umírají na covid podstatně méně. Při této příležitosti zavedl Andrej Babiš očkovací loterii, kdy každý týden bude slosován jeden šťastný očkovaný, který získá zbrusu novou propisku s logem Agrofertu.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že koronavirus stále komplikuje naše životy.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>