Nepředstavitelnou zrůdnost provedly děti nebohé fence ve městě San Lorenzo v Paraguayi

Nepředstavitelnou zrůdnost provedly děti nebohé fence ve městě San Lorenzo v Paraguayi Zdroj: Facebook.com/Celeste Florentin Aponte

Děti nacpaly fence do tlamy petardy. Roztrhaná tlama na kusy a zlomená čelist

„První oběť Vánoc“. Fotka zveřejněná pracovnicí psího útulku v paraguayském San Lorenzu s tímto popiskem za pár dnů doslova obletěla svět. Kéž by sdílení desetitisíci lidí pomohlo, aby se taková zrůdnost neopakovala. Brutální skutek na nebohém zvířeti je o to horší, že se ho dopustily děti.

Jako by dost nestačilo, jak úzkostně psi reagují na práskající ohňostroje, jen je slyší. Řada páníčků před silvestrem proto řeší, jak svého mazlíčka před tímto stresem uchránit. Němá tvář na fotografii se ocitla uprostřed hotového pekla.  

Fenka se stala obětí předvánoční hry skupiny dětí, které se bavily odpalováním dělobuchů. Ta zvíře odchytla v centru San Lorenza a do tlamy mu nacpala zapálené petardy, které o pár vteřin později explodovaly. Výbuch roztrhal fence tlamu na kusy, dokonce jí přelomil čelist.

Zraněná a silně krvácející fenka se dostala do péče veterinářky Dalie Benitez, následně putovala do útulku k Celestě Florentin Aponte, která fotku pejska následně sdílela na svém profilu na facebooku s varováním. „Bůh ji ochraňuj. Je velmi vážně zraněná a má mnohočetné fraktury v tlamě,“ napsala k prvotnímu stavu Celeste.

Současný stav zvířete a další fotografie zde >>>