Jan Kuchta a Vladimír Coufal na diskotéce v Olomouci

Jan Kuchta a Vladimír Coufal na diskotéce v Olomouci Zdroj: Koláž iSport.cz

Jan Kuchta na diskotéce v Olomouci
2
Fotogalerie

Fotbaloví reprezentanti v noci flámovali a běhali opilí přes silnici, trenér Šilhavý je vyřadil z týmu

Měli regenerovat, střádat energii a chystat se na poslední soudnou bitvu. Místo toho si necelých osmačtyřicet hodin před rozhodujícím zápasem s Moldavskem o postup na evropský šampionát reprezentanti vyrazili v Olomouci na diskotéku. Trojice Vladimír Coufal, Jan Kuchta a Jakub Brabec v doprovodu člena Výkonného výboru FAČR Tomáše Neumanna navštívila klub Belmondo. Vydrželi až do ranních hodin… Dnes z rozhodnutí vedení reprezentace všichni opustili tým. „Zásadním způsobem porušili interní pravidla,“ stojí v odpovědi na zjištění deníku Sport a iSport.cz

Páteční remíza 1:1 v Polsku za přispění stejné plichty Moldavska s Albánií dopřála Čechům výhodnou situaci. V pondělí proti Moldavsku jim k postupu na EURO 2024 stačí neprohrát. Tak či tak ale ještě hotovo není a v osudí je přes čtvrt miliardy korun pro český fotbal. Národní tým v sobotu dorazil z Varšavy do Olomouce, hráči sršeli dobrou náladou. Ubytovali se v NH hotelu u Androva stadionu, odpoledne pak strávili u kávy v sousedním sportovním centru Omega.

Fanouškům rozdávali podpisy, selfie fotky, a například čtveřice Tomáš Souček, David Douděra, Jan Kuchta a Lukáš Provod si volný čas zpříjemnila turnajem ve stolním tenisu. Úsměvy od ucha k uchu, srandičky, hecování... Zkrátka idylická atmosféra.

U pohody poblíž hotelu nicméně nezůstalo. Trojice Vladimír Coufal, Jan Kuchta a Jakub Brabec v noci zamířila do známého klubu Belmondo v centru stotisícového města. Když se s nimi chtěli fanoušci v zaplněném podniku fotit a bavit, moc se jim to (až na stopera Brabce) nezamlouvalo, protože popíjeli alkoholické drinky. Přesto na diskotéce vydrželi do ranních hodin. Spolu s amatérskými fotbalisty ze všech různých hanáckých celků, kteří tam na rozdíl od reprezentantů zapíjeli konec sezony. Na sociální síti X se dnes ještě objevilo video, kde Jakub Brabec zřejmě v podnapilém stavu přebíhá přes silnici v centru Olomouce.

Celý článek o incidentu reprezentantů v Olomouci čtěte na iSport.cz ZDE