Zprávy

Zpět na článek

Fotbaloví reprezentanti v noci flámovali a běhali opilí přes silnici, trenér Šilhavý je vyřadil z týmu

6 komentářů

Pavel Maleček
20. listopadu 2023 • 05:48
Při pohledu či náslechu do médií nejdůležitější zpráva dne. To, že se pár fotbalových primadon ožralo a pak dělali bordel. Jen důkaz falešné morálky dnešní doby, přesněji "našich" elit. Které všemožné drogy a jejich plošné šíření, přes naoko odpor masivně podporují. S průhledným cílem přes ně (a falešnou neomarx-progres ideologii) udělat z občanstva ovčí stádo, co se tak snadno ovládá, stříhá, dojí a i za radostného bečení na jatka pošle. A aby se to zamaskovalo udělá se z ožrání pár fotbalistů fuj fuj událost dne.

U čehož samozřejmě nesmí Reflex chybět.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
20. listopadu 2023 • 15:24
@Pavel Maleček Přesně. Je mi u ***e když chlastaj čutálisti, ale není když smaží a chlastají ti jenž rozhodují o našich životech.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
20. listopadu 2023 • 04:51
No bóže. Každý normální chlap si dá pivo po šichtě a pak vyvádí cestou domů. Je to nejlepší lék na stres. Jen idiot Šilhavý, který tam už dávno nemá co dělat to nechápe.
Richard Šebesta
19. listopadu 2023 • 18:03
Jsou to primadony které vydělávají velké many a přitom zdaleka nejsou takové super hvězdy. Jen srovnání v roce 1962 v Chile byli naši fotbalisté na 2. místě stali se vicemistry světa když ve finále prohráli s Brazílii 1 : 3. Slyšel jsem že dostali 10.000 Kč. Na tehdejší dobu to bylo dost ale ve srovnání s dneškem skoro nic.
tempter
20. listopadu 2023 • 11:12
@Richard Šebesta Cyrdo. Každý vydělává tolik, kolik je trh mu ochoten zaplatit. To ty ale jako kovaný kryptokomouš a VHK nikdy nepochopíš, jenom závidíš a prudíš.
Richard Šebesta
19. listopadu 2023 • 15:36
Měl bych dotaz na redakci Reflexu proč vypli a zrušili diskusi o americké pomoci Ukrajině ? Dělá to na mne dojem že je něco shnilého ve státě dánskem (reflexu) ? Clánek byl napsán v 7 .00 dnes ráno nyní se objevil na moment na stránkách a v zapětí byl zrušen jak článek tak těsně předtím i diskuse.