Alena Schillerová bez retuší a photoshopu

Alena Schillerová bez retuší a photoshopu Zdroj: Jan Ignác Říha

Schillerová konečně bez retuší a photoshopu. Stáhněte si zdarma plakát s ministryní v její pravé podobě

Ratingové agentury nás varují před tím, že se řítíme do propasti. Rozpočet zasekává čím dál tím větší sekeru. Finanční správa zaklekává na malé podniky, ale chladnou ji nechávají milionové vedlejší příjmy ministra zdravotnictví. Důchodcům se slibují předvolební dárkové balíčky a projídají se finance budoucích generací. A jak na to reaguje ministryně financí Alena Schillerová? Vyfotí se na Instagram s kytkou, bouchačkou nebo se rozplácne na kapotu policejního auta. Přinášíme vám proto zdarma ke stažení plakát, kde je ve své skutečné podobě.

Jak vypadá ministryně Schillerová, když přijde ráno do práce? To nikdo neví. Správkyně státní kasy učinila to nejlepší možné ekonomické rozhodnutí a najala si rovnou tři profesionální fotografy, kteří tráví dlouhé hodiny nastavováním scény a světel a následně ještě déle při postprodukci ve Photoshopu, aby z Alenky byla správná sexy milfka.

Podívejte se na rozhovor s Alenou Schillerovou v pořadu Prostor X:

Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Alenou Schillerovou • Prostor X

Poprosili jsme proto našeho grafika Jana Ignáce Říhu, aby se vžil do role vrátného na ministerstvu financí a vytvořil nám paní Schillerovou tak, jak vypadá mimo svůj instagramový profil. Výsledkem jsme nadšeni, a proto vám jej dáváme zdarma ke stažení jako plakát. Využít jej můžete podle libosti. A pokud byste chtěli zavzpomínat na staré předcovidové časy, tady si můžete stáhnout Alenu jako kouzelnici se třemi sazbami DPH na pivo.

Plakát Reflexu se Schillerovou bez retuše ke stažení ve formátu PDF ZDE >>>

Alena Schillerová bez retuší a photoshopuAlena Schillerová bez retuší a photoshopu|Jan Ignác Říha