Holky z vlády - Jana Maláčová a Alena Schillerová v koláži Jana Ignáce Říhy

Holky z vlády - Jana Maláčová a Alena Schillerová v koláži Jana Ignáce Říhy Zdroj: Jan Ignác Říha

Holky z vlády do každé šatní skříňky! Stáhněte si zdarma plakát s výčepní Schillerovou a Venezuelou Maláčovou

Jedna zlevnila pivo a druhá by se pro nás doslova rozdala. To si o sobě myslí dvě členky vládního kabinetu Andreje Babiše. Ministryně financí Alena Schillerová i ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová si za své kroky vysloužily koláž od Jana Ignáce Říhy na obálkách Reflexu č. 7 a 9. Protože vzbudily u našich fanoušků a čtenářů velký zájem, dáváme je zdarma ke stažení jako plakáty.

Alena Schillerová (ANO) jako výčepní s pořádnou porcí orosených půllitrů. Co na tom, že za každý odvede hostinský jiné DPH, finanční správa si na něm krásně smlsne. Satirická obálka si vysloužila obdiv i u samotné ministryně.

Plakát Aleny Schillerové ve vysokém rozlišení stáhnete ZDE >>>

Holky z vlády - Jana Maláčová a Alena Schillerová v koláži Jana Ignáce ŘíhyHolky z vlády - Jana Maláčová a Alena Schillerová v koláži Jana Ignáce Říhy|Jan Ignác Říha

Bohatým bral a chudým mával. To je parafráze na slovenského hrdinu Jánošíka. Původně byla připisována Andreji Babišovi, jenže v úplatkářské politice vůči průměrným voličům ho Jana Maláčová směle trumfne. I proto si mezi lidmi vysloužila přezdívku Venezuela.

Plakát Jany Maláčové ve vysokém rozlišení stáhnete ZDE >>>

Jana Venezuela Maláčová - plakát od Jana Ignáce ŘíhyJana Venezuela Maláčová - plakát od Jana Ignáce Říhy|Jan Ignác Říha

Oba plakáty pocházejí s dílny našeho vynikajícího grafika Jana Ignáce Říhy. Který se vám líbí víc? Kam byste si ho po vytisknutí nalepili? Napište nám to do diskuze!