Miloš Zeman trefený rajčetem - plakát Reflexu s koláží Jana Ignáce Říhy

Miloš Zeman trefený rajčetem - plakát Reflexu s koláží Jana Ignáce Říhy Zdroj: Jan Ignác Říha

Miloš Zeman trefený rajčetem - plakát Reflexu s koláží Jana Ignáce Říhy
Miloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku
Plakát Miloše Zemana z roku 2018
U nás v covidově - koláž Jana Ignáce Říhy
Jana Venezuela Maláčová - plakát od Jana Ignáce Říhy
12
Fotogalerie

Rajčetem do ruského poskoka! Stáhněte si zdarma plakát Reflexu se Zemanem a hoďte si na něj, co chcete

Prezident přednesl v neděli projev ke kauze Vrbětice, který se sice odehrál v češtině, ale byl určený primárně pro ruské publikum. Čím déle je Miloš Zeman ve funkci, tím se stává větším poskokem Putinova režimu. Stáhněte si zdarma obálku posledního vydání Reflexu jako plakát, vezměte Miloše vyvětrat na demonstraci nebo si na něj hoďte, co chcete.

Koláž Jana Ignáce Říhy, na které je Miloš Zeman s vmeteným rajčetem ve tváři, zdobí obálku časopisu Reflex č. 17/2021. Kromě toho je na ní jen strohý nápis Милош (pozn. Miloš v azbuce), což symbolizuje fakt,  že se Zeman stal z ruského sympatizanta regulérním ruským agentem, který neváhá špinit vlastní zemi a její tajné služby. Stáhněte si proto Miloše na plakátu zdarma a naložte s ním, jak uznáte za vhodné.

Plakát Miloše Zemana s rajčetem ve formátu PDF stahujte ZDE >>>

Letos jsme vás nechali stáhnout kouzelníka Harryho Bureše, ministryni „Venezuelu“ Maláčovou i její kolegyni a čarodějnici s pivním DPH Alenu Schillerovou. V loňském roce jsme pak představili úspěšnou a hojně využívanou sadu demonstranta. Posledním a velmi stahovaným plakátem pak byl ruský Miloš Zeman sedící na oslu.

Miloš Zeman trefený rajčetem - plakát Reflexu s koláží Jana Ignáce ŘíhyMiloš Zeman trefený rajčetem - plakát Reflexu s koláží Jana Ignáce Říhy|Jan Ignác Říha