Miloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku

Miloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku Zdroj: Jan Ignác Říha

Plakát Miloše Zemana z roku 2018
Miloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku
Miloš Zeman
U nás v covidově - koláž Jana Ignáce Říhy
Miloši bojuj!
10
Fotogalerie

Miloš Zeman jako poslední agent Ruska. Stáhněte si zdarma plakát Reflexu s prezidentem na oslu

Zatímco evropské i zámořské hlavy států se předhání v tom, jak velkou podporu nám vyjádří v rámci našeho sporu s Ruskem, český prezident mlčí. A není se čemu divit. Když se během celého svého mandátu profilujete jako ruský agent, je těžké něco v takové chvíli říci, aby to nebyla jasná velezrada. Mlčící Miloš inspiroval i našeho grafika Jana Ignáce Říhu k aktuální obálce časopisu Reflex. Stáhněte si ji zdarma jako plakát v článku níže.

Miloše Zemana jako ruského agenta jsme měli na obálce už v únoru 2018. Tehdy totiž obhájil svůj prezidentský mandát a na dalších 5 let se usadil na Pražském hradě. Tuto verzi plakátu si můžete ve formátu PDF stáhnout zde. Nyní je čas tuto koláž aktualizovat, protože Miloš Zeman svým mlčením v kauze ruského teroristického útoku na našem území nadále prohlubuje morální dno, které jako prezident vykopal.

Nyní vychází nová verze. Ruský Miloš na oslu je doprovázen svou věrnou ovečkou a symbolizuje tak odsun ruských agentů z Prahy. Stáhněte si jej zdarma jako plakát a použijte, jak je libo.

Plakát ve formátu PDF stáhnete zde >>>

Plakát jako jpg stáhnete zde:

Miloš Zeman jako poslední ruský agent v ČeskuMiloš Zeman jako poslední ruský agent v Česku | Jan Ignác Říha