Internetový adresář Reflexu č. 51

Kreativita odpůrců války je nevyčerpatelná... Skejťáctví už není tak docela v módě, ale jestli jste to nezkusili, tak neváhejte a vyražte na U-rampu. Co má společného sex a počátky počítačové éry? Nic neukrátí dlouhé zimní večery tak dobře jako malá tanková bitva. Vystřihněte si sněhovou vločku. Letos je ten pravý čas poslat originální e-mailové přání k vánocům a k novému roku.

Kreativita odpůrců války je nevyčerpatelná, takže je logické, že se jim čas od času povede fakt legrační věc. Zajímá vás, kdo koho ohledně Iráku tahal za nos? Jen se podívejte.


http://www.andyfoulds.co.uk/amusement/bushv2.htm



Skejťáctví už není tak docela v módě, ale jestli jste to nezkusili, tak neváhejte a vyražte na U-rampu. Ovšem než do toho vlítnete po hlavě, nacvičte si pár základních fíglů na počítači. Abyste neskončili na hlavě.


http://www.crapville.com/games/skate.asp



Co má společného sex a počátky počítačové éry? Obojí je vzrušující a zábavné, ale může vést k neslavným koncům. Kdo má rád tzv. ASCII-pornografii, měl by si do "oblíbených položek" zařadit tuto stránku. Nový materiál každý týden!


http://www.asciibabes.com/



Nic neukrátí dlouhé zimní večery tak dobře jako malá tanková bitva. Můžete si ji zahrát sami proti počítači nebo proti kolegovi. Šipkami nastavíte úhel kanónu, klávesami A-Z zase rychlost výstřelu. Do boje!


http://www.fetchfido.co.uk/games/tank-wars/tank-wars.htm



OK, tak vy patříte k těm týpkům, kterým se před Ježíškem zamlží oči, broukají si koledy a zabořeni v křesle (se sklenkou koňaku v ruce) vyvolávají dickensovského "ducha předešlých vánoc"? A jestli na něco nemáte náladu, tak jsou to flashové akční hry? Jednoduchá rada. Vystřihněte si sněhovou vločku. Z papíru, a přitom ve flashi a na webu.


http://snowflakes.lookandfeel.com/



Letos je ten pravý čas poslat originální e-mailové přání k vánocům a k novému roku. Zapomeňte na Santa Clause, Ježíšky a sobí spřežení. Zapomeňte na sebelepší vtípky z ciziny. Tady jsou vaše oblíbené komiksové hrdinky Hana a Hana. Jo a mimochodem: Hana (ta s modrými vlasy) vypadá na novoročním přání fakt dobře. Kde ji najdete? No samozřejmě na webu. Hana (ta s velkými prsy) říká: "Ty jo, fakt by mě nenapadlo, že by si někdo mohl myslet, že naši péefku najde jinde."


http://www.hanahana.cz/