Petice za zrušení cenzury

Po schválení bizarního zákona senátem jsem se pokusil požádat prezidenta republiky o zachování demokracie a svobody projevu v této zemi. Uvnitř článku najdete Petici za zrušení cenzury, adresovanou prezidentu republiky Václavu Havlovi - podpisový arch se všemi náležitostmi, který můžete umístit na svůj web nebo vytisknout...

Po schválení bizarního zákona senátem jsem se pokusil požádat prezidenta republiky o zachování demokracie a svobody projevu v této zemi.





PETICE ZA ZRUŠENÍ CENZURY
ADRESOVANÁ
PREZIDENTU REPUBLIKY VÁCLAVU HAVLOVI

Vážený pane prezidente, prosíme Vás o vrácení Vládního návrhu trestního zákona Parlamentu k vyškrtnutí odstavce 2b paragrafu 188a trestního zákona, neboť nepřijatelně omezuje svobodu slova a uměleckého projevu. V případě, že bude Váš názor po případném vrácení zákona v Parlamentu přehlasován ústavní většinou, žádáme Vás o následné napadení jmenovaného odstavce u Ústavního soudu, ke kterému jste na rozdíl od řadového občana oprávněn.
V úctě a s díky ...





Prvním signatářem se stal dr. Ivan Douda. ZDE je podpisový arch se všemi náležitostmi - můžete si jej zdarma umístit na svůj web nebo se po vytištění i zapojit do pokusu o záchranu svobody slova v ČR.


KOPÍROVÁNÍ SAMOZŘEJMĚ POVOLENO !