Středa, 26. 4. 2006

UF! Teprve duben – a hned vedro jak prdeli. Sedím zašitý v příjemném chládku své poslanecké kanceláře a nevím co dělat. Nechce se mi ani na oběd, ani si dát dvacet. Tak je to před volbami i po nich vždycky…. Nikdy nevíte, proč to vlastně všechno děláte…. Vůbec nechápu, jak můžou někteří spoluobčané, myslím obyčejný lidi, celý den sedět v těch zapocených neklimatizovaných kanclech a nezbláznit se z toho! Kolik že je u nás průměrná mzda? Čtyřicetník? Třicetník? Míň snad ne! Ty vole, žádný překvapení, že je většina z nich obvykle trochu na štíru s osobní hygienou…. Snažím se analyzovat můj víkendový předvolební výjezd do terénu. Myslím, že ten nápad JJ se starší dvanáctsettrojkou vůbec nebyl špatný. Fakt jsem se v ní cítil stejně nešťastně jako většina voličů, takže jsem mezi ně doufám celkem zapadl. Nechápu ale, jak v tom ještě někdo vážně může jezdit. Možná bych ještě před volbami mohl přijít s nějakou menší novelou o minimálním povinném komfortu osobních dodávek. Ten kdo tenhle krám navrhl a dodnes vyrábí by měl ale určitě sedět! Po deseti minutách jízdy jsem byl zpocený jak prase. Nemohl jsem si kvůli tomu na besedu s voliči ani sundat sako a vykasat rukávy košile, jako že chci taky přiložit ruku ke společnými dílu, jak bývá na mítincích mým zvykem. Byl jsem totiž v podpaží úplně mokrý a co kdyby mě náhodou nějaký debil od novin vyfotil se zvednutou rukou a dal to na první stránku? Blbý jsou na to dost. Jinak mítink s lidma byl stejný jako vždycky. Blbý otázky úplně mimo, blbý odpovědi úplně mimo. Vždycky ale málem vycáknu, když je vidím, jak si berou po několika moje letáky, za který jsem zatopil, a pak je házej na zem a šlapou po nich! Většina lidí tady fakt pořád má komunismus a myslí si, že je všechno zadarmo. A to mě o víkendu čeká majáles se starostou.

UF! Teprve duben – a hned vedro jak prdeli. Sedím zašitý v příjemném chládku své poslanecké kanceláře a nevím co dělat. Nechce se mi ani na oběd, ani si dát dvacet. Tak je to před volbami i po nich vždycky…. Nikdy nevíte, proč to vlastně všechno děláte….
Vůbec nechápu, jak můžou někteří spoluobčané, myslím obyčejný lidi, celý den sedět v těch zapocených neklimatizovaných kanclech a nezbláznit se z toho! Kolik že je u nás průměrná mzda? Čtyřicetník? Třicetník? Míň snad ne! Ty vole, žádný překvapení, že je většina z nich obvykle trochu na štíru s osobní hygienou….
Snažím se analyzovat můj víkendový předvolební výjezd do terénu. Myslím, že ten nápad JJ se starší dvanáctsettrojkou vůbec nebyl špatný. Fakt jsem se v ní cítil stejně nešťastně jako většina voličů, takže jsem mezi ně doufám celkem zapadl. Nechápu ale, jak v tom ještě někdo vážně může jezdit. Možná bych ještě před volbami mohl přijít s nějakou menší novelou o minimálním povinném komfortu osobních dodávek. Ten kdo tenhle krám navrhl a dodnes vyrábí by měl ale určitě sedět! Po deseti minutách jízdy jsem byl zpocený jak prase. Nemohl jsem si kvůli tomu na besedu s voliči ani sundat sako a vykasat rukávy košile, jako že chci taky přiložit ruku ke společnými dílu, jak bývá na mítincích mým zvykem. Byl jsem totiž v podpaží úplně mokrý a co kdyby mě náhodou nějaký debil od novin vyfotil se zvednutou rukou a dal to na první stránku? Blbý jsou na to dost.
Jinak mítink s lidma byl stejný jako vždycky. Blbý otázky úplně mimo, blbý odpovědi úplně mimo. Vždycky ale málem vycáknu, když je vidím, jak si berou po několika moje letáky, za který jsem zatopil, a pak je házej na zem a šlapou po nich! Většina lidí tady fakt pořád má komunismus a myslí si, že je všechno zadarmo.
A to mě o víkendu čeká majáles se starostou.