Transgender je člověk, jehož genderová identita není v souladu s biologickým pohlavím, se kterým se narodil

Transgender je člověk, jehož genderová identita není v souladu s biologickým pohlavím, se kterým se narodil Zdroj: iStock.com

Muž se identifikoval jako žena, aby mohl dřív do důchodu. Místo toho mu snížili plat a trpí menstruační chudobou

Vyzrát na systém se pokoušel pan Karel H. z Brna, který však nakonec splakal nad výdělkem. Aby si jako starší ročník zajistil dřívější odchod do důchodu, identifikoval se jako žena. Bohužel pro něj to nedopadlo podle jeho představ. „To jsem si fakt dala tohle. Chtěla jsem jít dřív do důchodu, tak mě napadlo, že se identifikuju jako žena. Zjistila jsem si, že ženy mého ročníku chodí do důchodu dřív než muži. Měl to být neprůstřelný plán,“ tvrdila paní Karel H. z Brna, dříve známá jako pan Karel H. z Brna.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„No ale ono to nevyšlo. Nejen, že nejdu dříve do důchodu, ale navíc se na mě jako na ženu sneslo hned několik klasických překážek. Jakmile se v práci dozvěděli, že jsem nově žena, tak mi snížili plat. Prý to tak je systémově nastavené, že ženy berou méně než muži,“ stěžovala si paní Karel H. z Brna. „Navíc mě teď v práci chlapi plácají po zadku a jsem terčem nemístných sexuálních narážek,“ pokračovala paní Karel H. z Brna ve výčtu všech příkoří, které se jí od té doby, co se identifikuje jako žena neustále dějí.

„Aby toho nebylo málo, tak jsem zjistila, že trpím menstruační chudobou. Nevím přesně, co to znamená, ale jednou týdně ke mně domů chodí lidé z charity a nosí mi krabice tampónů. Nevím, co si o tom mám myslet, ale příjemné mi to není,“ vysvětluje paní Karel H. z Brna, která rovněž tvrdí, že změny doznal i její společenský život.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat