Pondělí, 1. 8. 2005 – Fiktivní deník politika

Takovou melu jako Czechtek pamatuju naposled ze 17. listopadu!!! Čuměl jsem tehdy na bednu a nevěřil vlastním očím!!! Tak už ty fracky KURVA rozežeňte, modlil jsem se, nebo rozeženou oni nás…. A vida – zas tak špatně to pro nás nedopadlo. Sešlo se nás dost i v parlamentu….. Kdyby se to jednou zase nahnulo….. V pátek odpoledne jsme seděli se starostou v hospodě a trochu chlastali, když mi pípl mobil, že policejní akci osobně nařídil z dovolené tlusťoch Rocco (JP)!! PÍČUS!!! Nemá ani koule, aby sem přijel…. Zavolal prý na dovolenou Bublifukovi (FB) a nařídil mu, že si kvůli nějakýmu mejdanu nenechá kazit preference a že jim letos projdou jen mrtvoly!!! Za chvíli už byla ucpaná celá dálnice i naše vesnice a lesem jezdily divný dodávky s divnejma lidma…. Na louce vypukl rambajs… Chlapi si stěžovali, že se v pátek nedostanou ani do hospody a ať s tím něco děláme… Obešli jsme se starostou všechny lidi s pozemky a řekli jim, ať hned podají trestní oznámení. Ty blbci se ještě ptali PROČ? Protože za chvíli už bude POZDĚ, řvali jsme na ně se starostou. Ta slivovice byla dost silná…. Vzpomeňte si na 17. listopad, říkal jsem jim, taky jsme je nechali dojít moc daleko…. A taky že jo!!! Několik stovek se jich dostalo až na louku - a živejch!! Domluvili jsme se, že jim řekneme, že majitel louky ruší povolení, a pak na ně kluci vlítnou se stříkačkama a pendrekama…. Jenže ty volové je začali kropit a řezat tak, že se radši schovávali u lidí, který si stěžovali, ať je necháme projet….. CO JSME KURVA MĚLI DĚLAT? Nad hlavou vrtulník, Rocco i Bublifuk na dovolený a u nás totální VÁLKA!!! Do toho televize, noviny, Karásek…. Začínala mi z toho třeštit hlava!! Nevěděl jsem, na čí stranu se přiklonit. Začínalo to dost smrdět….. Samá krev a řev… Všichni proti všem….. Radši jsem zalezl domů a díval se na to v televizi, abych měl komplexnější pohled. Nakonec jsem usnul. Když jsem se probudil, byla louka už skoro prázdná. Zato bedna byla plná hrůznejch obrázků…. Musel jsem si dát panáka. Zavolal jsem předsedovi partaje, jak se k tomu postavíme, a ten idiot mi řekl, že k tomuhle se každej z nás musí postavit sám a čelem…. Řval jsem do mobilu, že já k tomu stojím čelem celej den, zatímco ON…. Jenže v tu chvíli vypadla síť – a byl jsem zase v prdeli!!! Politika je FAKT svinstvo!!! Kvůli těm frackům se nakonec nedostanu ani na poslaneckou rekreaci do Harrachova. Už je tam manželka i JJ… Obě mi pořád volají, kdy přijedu…. Z toho by mohl bejt ještě větší průser než celej Czechtek.

Takovou melu jako Czechtek pamatuju naposled ze 17. listopadu!!! Čuměl jsem tehdy na bednu a nevěřil vlastním očím!!! Tak už ty fracky KURVA rozežeňte, modlil jsem se, nebo rozeženou oni nás…. A vida – zas tak špatně to pro nás nedopadlo. Sešlo se nás dost i v parlamentu….. Kdyby se to jednou zase nahnulo…..
V pátek odpoledne jsme seděli se starostou v hospodě a trochu chlastali, když mi pípl mobil, že policejní akci osobně nařídil z dovolené tlusťoch Rocco (JP)!! PÍČUS!!! Nemá ani koule, aby sem přijel…. Zavolal prý na dovolenou Bublifukovi (FB) a nařídil mu, že si kvůli nějakýmu mejdanu nenechá kazit preference a že jim letos projdou jen mrtvoly!!! Za chvíli už byla ucpaná celá dálnice i naše vesnice a lesem jezdily divný dodávky s divnejma lidma…. Na louce vypukl rambajs… Chlapi si stěžovali, že se v pátek nedostanou ani do hospody a ať s tím něco děláme… Obešli jsme se starostou všechny lidi s pozemky a řekli jim, ať hned podají trestní oznámení. Ty blbci se ještě ptali PROČ? Protože za chvíli už bude POZDĚ, řvali jsme na ně se starostou. Ta slivovice byla dost silná…. Vzpomeňte si na 17. listopad, říkal jsem jim, taky jsme je nechali dojít moc daleko….
A taky že jo!!! Několik stovek se jich dostalo až na louku - a živejch!! Domluvili jsme se, že jim řekneme, že majitel louky ruší povolení, a pak na ně kluci vlítnou se stříkačkama a pendrekama…. Jenže ty volové je začali kropit a řezat tak, že se radši schovávali u lidí, který si stěžovali, ať je necháme projet…..
CO JSME KURVA MĚLI DĚLAT? Nad hlavou vrtulník, Rocco i Bublifuk na dovolený a u nás totální VÁLKA!!! Do toho televize, noviny, Karásek…. Začínala mi z toho třeštit hlava!! Nevěděl jsem, na čí stranu se přiklonit. Začínalo to dost smrdět….. Samá krev a řev… Všichni proti všem…..
Radši jsem zalezl domů a díval se na to v televizi, abych měl komplexnější pohled. Nakonec jsem usnul. Když jsem se probudil, byla louka už skoro prázdná. Zato bedna byla plná hrůznejch obrázků…. Musel jsem si dát panáka.
Zavolal jsem předsedovi partaje, jak se k tomu postavíme, a ten idiot mi řekl, že k tomuhle se každej z nás musí postavit sám a čelem…. Řval jsem do mobilu, že já k tomu stojím čelem celej den, zatímco ON…. Jenže v tu chvíli vypadla síť – a byl jsem zase v prdeli!!! Politika je FAKT svinstvo!!!
Kvůli těm frackům se nakonec nedostanu ani na poslaneckou rekreaci do Harrachova. Už je tam manželka i JJ… Obě mi pořád volají, kdy přijedu…. Z toho by mohl bejt ještě větší průser než celej Czechtek.