Autobusy Radim Jančura

Autobusy Radim Jančura Zdroj: ČTK

Vylepte na policejní vozy Jančuru s Kotlebou!

Kontroverzní krok kontroverzního velkoautobusáka Jančury - vyvěsil na svých autobusech útoky na ministra Chovance. To Chovance šlechtí! Je dobré, když vám nadávají kamarádi Mariána Kotleby!

„Rozhodl jsem se kampaní na svých autobusech podpořit Roberta Šlachtu, protože mám obavu, že cílem změn v policii prosazovaných ministrem Chovancem a ČSSD je zastavit vyšetřování významných korupčních kauz propojených zejména s kmotry a politiky,“ napsal Jančura v tiskové zprávě k reklamní kampani.

A včera, když jsem jel do redakce, už jsem zaznamenal první Jančurův autobus zezadu polepený prohlášením, že ministr Chovanec je Langer II. To nám vzkazuje Jančura.

Tím momentem jsem měl jasno, že i přes lehce odpudivý zjev bude ministr Chovanec kladným hrdinou tohoto příběhu, protože když někoho kritizují lidé, kteří kvůli kšeftu pózují fotografům s Kotlebou, tak je to pro něj to nejlepší doporučení.

A navíc: pokud někdo kvůli obchodu pořizuje takovéto legitimizující fotky Kotlebovi - politikovi, který má být slušnými lidmi úplně bojkotován - tak by měl spíš být zticha než někoho morálně soudit. Já chápu, že kšeft je kšeft, ale zase pan Jančura musí pochopit, že pro řadu slušných lidí Kotleba je Kotleba. Takže vyzývám ministra Chovance: Nemohl by tu fotku Jančury s Kotlebou nechat na pár týdnů vylepit na zadní skla policejních aut, jako Jančura vylepil jeho fotku na své autobusy?