Primátorka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová na vzdálenost paže od médií

Primátorka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová na vzdálenost paže od médií Zdroj: Global News

Na délku paže od Araba. Je leden, ale už tu máme vítěze soutěže Zlaté sluníčko 2016

Sluníčkářské teze bývají blbavé, primátorka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová však dosáhla na titul „Zlaté sluníčko 2016“. Radí ženám, aby se držely na ulici na délku paže od imigrantů z Asie a Afriky. Nebylo by přece jenom rozumnější, když jsou tak nebezpeční, sem ty imigranty spíš nepouštět?

V Kolíně nad Rýnem došlo na Silvestra a 1. ledna k dnes už všeobecně známým násilnostem. Páchali je muži arabského a severoafrického vzhledu - Arabi. Tisícovka se jich shlukla před nádražím, sexuálně napadali ženy a některé okradli, nebo znásilnili.

Primátorka kolína Henriette Rekerová proto vydala řadu doporučení pro německé - domácí - ženy. Základní tezí vyhlášenou paní primátorkou je doporučení, aby se ženy držely od Arabů na délku paže.

Xenofobem pobodaná sluníčková primátorka náhle obrátila, a je teď pod palbou kritiky někdejších politických přátel.

Také ženám doporučuje, aby se na veřejných akcích držely pohromadě se svou skupinou a v případě ohrožení neváhaly požádat ostatní lidi o pomoc. Prostě - sluníčkářská autoagresivita zvítězila nad zdravým rozumem. My, ne imigranti máme měnit naše chování! Což je nehorázná drzost.

Paní primátorka neřekla, ale měla říct: "Pokud se přistěhovalci - a nejen ti z arabských zemích - nebudou na našem teritoriu držet od našich žen na délku paže oni sami, budou okamžitě deportováni."

To by byl logický krok - imigranti, kteří porušují zákony země, do které přijeli, mají zase odjet. Policejním postrkem. Evropská veřejnost je už ale natolik zblblá, že její politická reprezentace vyzývá k tomu, aby Evropané na svém vlastním území přijímali specifická opatření omezující jejich vlastní svobodu kvůli přivandrovalcům ze středověku.

Civilizace, která takto ustupuje hordě primitivních sexuálních útočníků, nemá šanci přežít.